KOMŠIJE IZ PRŽNA OTKRILE SVE O DRAGANU DŽAJIĆU: Sedi isključivo u JEDNOM RESTORANU, mojoj ćerki je našao posao.. NEPOZNATI DETALJI
Foto: Kurir, Marko Karović

Ekipa Kurira posetila je pomenuto mesto

KOMŠIJE IZ PRŽNA OTKRILE SVE O DRAGANU DŽAJIĆU: Sedi isključivo u JEDNOM RESTORANU, mojoj ćerki je našao posao.. NEPOZNATI DETALJI

Stars -

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić Džaja sa suprugom Brankom gotovo svako leto provodi u Crnoj Gori u mestu Pržno, u blizini Budve, gde ima svoju nekretninu.

Ekipa Kurira posetila je pomenuto mesto, kako bismo videli kako odmor provodi fudbalska legenda, a iskoristili smo priliku i da porazgovaramo s meštanima o tome kakav je Džaja privatno.

Dragan Džajić
foto: Marko Karović

Kad smo došli do kuće, ispred nas je bila velika građevina na tri sprata, međutim, vrlo brzo su nam komšije rekle da nije sve u vlasništvu Dragana Džajića, već da on tu poseduje samo jedan sprat. Velika terasa s prelepim pogledom, gde se fudbaler i njegova supruga skrivaju od sunca i od znatiželjnih pogleda, prvo je što upada u oči.

1 / 6 Foto: Kurir

Vila se nalazi u brdu i okružena je zelenilom. Postoji i ogromna kapija, koja je sva od kamena i kovane ograde. Oni koji žive u ovoj ulici imali su samo reči hvale za čuvenog Džaju i kompletnu njegovu porodicu, a radnici iz prodavnice i ulični prodavci otkrili su nam šta to on voli da jede u letnjim danima:

- Smokve su mu omiljeno voće. Često od nas poručuje sveže smokve. Poručuje nam i jaja, papriku, paradajz, ljubazni su i vrlo kulturni.

Nakon toga jedna od žiteljki ovog mesta otkrila nam je da je legendarni fudbaler pomogao njenoj ćerki koja živi u Beogradu:

- On je mojoj ćerki našao dodatni posao. Ona sređuje stan njegovoj ćerki Dragani i prezadovoljna je tim poslom. Kaže mi da mu je ćerka kao i on vrlo prijatna i da nije zahtevna, kao i da joj pomaže stalno i daje i više od onog što je zaradila.

Dragan Džajić
foto: Marko Karović

Kako su nam još neki meštani rekli, Dragan Džajić ima svoju rutinu, koje se baš uvek pridržava.

- On kad je ovde, mada ga sad nismo videli već tri dana, ima svoje rituale. Samo u jednom restoranu sedi, tamo i doručkuje. Uvek je tamo u periodu od 10 do 13 sati. Malo se osunča, okupa i onda ide svojoj kući, gde provodi ostatak dana. Ne odvaja se od svoje Branke i nakon toliko godina. I dalje izgledaju vrlo zaljubljeno i srećno - rekao nam je jedan komšija Dragana Džajića.

Bonus video:

06:53

STARS EP 354

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja