Pevačica Tamara Milutinović uživa kraj muža fudbalera Darka Jevtića sa kojim ima ćerku.

Ona je veoma aktivna na mrežama, a sada je snimila romantičan trenutak dok su se vozili kolima. U njihovom automobilu čula se njena pesma "Cakum, pakum", dok je ona mužu sve vreme pevala.

screenshot-20240731-221529.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

Ubrzo su počeli da se nižu komentari, te su mnogi pisali da se Tamari i te kako posrećilo i da njen muž izgleda odlično.

Inače, Tamara i Darko nedavno su napravili veliku tradicionalnu svadbu i ispoštovali sve običaje, a ona je progovorila i o poklonima sa slavlja.

whatsapp-image-20240606-at-6.29.11-pm.jpg
Kurir 
foto: Kurir

- Čula sam od nekih svojih koleginica koje su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: ‘Bože, ko donosi praznu kovertu? Ko ima hrabrost da donese praznu? Pa, nemoj doneti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kovertu’. Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona, od moje drugarice Edite, Stevana frizera, jako su onako bili inovativni tako da, bilo je jako lepih poklona, stvarno, iskrena je pevačica na čijoj je svadbi bilo oko 400 zvanica i pola estrade.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 356