Mnogi ne znaju da je Aleksandra Mladenović kuma našeg pevača Nenada Manojlovića i njegove supruge.

On nije puno pričao o venčanju, ali je jednom prilikom otkrio kako je došlo do kumstva sa pevačicom.

Nenad nije krio da se sve desilo spontano, ali i istakao da je upravo Aleksandra bila glavni krivac da ponovo stane na ludi kamen.

nenad-manojlovic.jpg
Printskrin TV Prva 
foto: Printskrin TV Prva

- Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u „zapršci mog braka“ i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti – rekao je Nenad.

Pevač nije želeo da pravi veliku svadbu, ali su se na taj korak odlučili u momentu kada su saznali da je njegova supruga u drugom stanju.

- Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu (smeh). Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo, i tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma“- kazao je on.

20231031-10-28-32aleksandra-mladenovic--aleksandra-mladenovic---instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Osim što je Nenadu kuma, Aleksandra kolegu često savetuje oko odnosa sa suprugom, pa kad god ima neki problem on se prvo obrati kumi.

-S vremena na vreme kada negde zapne ja pozovem nju, zna ona ponekad i nešto pametno da kaže. Pitam je šta bi uradila na mom mestu i lepo mi kaže vidi ovde ne bih tako, a ovde bih ovako. Znači mi to što je voljna da sa mnom podeli svoja iskustva. Ona peva otkida, svoja je i posebna, ima energiju koju narod prepozanaje. Sve što je do sada snimila su veliki hitovi – priznao je brat Rade Manojlović za Grand.

Bonus video:

Kurir Fan zaprostio Aleksandru Mladenović na nastupu