Bosanskohercegovački reper Sajferuhapšen je i zadržan u policiji u sredu, 31. jula, zbog čega je otkazan njegov nastup u jednom noćnom klubu.

Iz kluba su objavili su da je reper uhapšen i zadržan u policiji zbog "privatnih problema".

- Sajfer je upravo uhapšen i zadržan u policiji usled privatnih problema, te smo primorani zakazati koncert za naredni datum koji ćemo vam naknadno javiti - objavili su iz kluba, u kojem je reper trebao da nastupa.

O svemu se oglasila reperova supruga Lela.

- Usled prepirke Sajfera sa organima reda došlo je do manjeg problema i nesporazuma, prema informacijama advokata sve će biti rešeno ubrzo čim bude dao izjavu i dobio kaznu - napisala je Sajferova supruga na Instagramu.

reper.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Podsetimo, reper je priznao da je ranije bio na ivici zakona, ali je kriminal za njega sada prošlost, posvećen je muzičkoj karijeri.

- Bio sam malo u zatvoru, što kaže kolega, nisam slušao. Za ličnu upotrebu, a njima se učinilo puno. Meni je tada bila taman... Kažu pun gepek, nema veze. Sad sam u komercijalnom svetu i uživam i osećam se top. Takav je bio splet okolnosti. Uvek sam bio na ivici zakona, nije mi to ni prvi put, više puta sam bio privođen. Sloboda je neprocenjiva. Sada samo repujem o ljubavi, ženama i lepom životu. Nisam to nikada ni potencirao, kod nas na Balkanu ti odmah otkažu svi sponzori, a da sam negde u Americi, sa tom pričom bih imao jaču karijeru - rekao je reper kod Amidžića.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

Kurir Reper Korona i Albino se pozdravljaju