Voditeljka Lea Kiš više od dve decenije je na malim ekranima, a iako se čini da se godinama ne menja, ona se sa početka karijere do danas potpuno transformisala.

lea-kis-29012021-0049-1.jpg
ATA images 
foto: ATA Images

Naime, Lea je godinama prepoznatljiva po plavoj boji kose, jakoj šminki i elegantnom stajlingu, a zahvaljujući njenoj energiji i šarmu mnogi se iznenade kada čuje da voditeljka ima 57 godina.

Ona je veoma negovana, a sudeći po fotografijama sa početka njene karijere, jasno je i da je korigovala nekoliko stvari na svom licu.

screenshot-72.jpg
Pritnscreen Yt 
foto: Pritnscreen YT

Nedavno osvanule su njene slike kada je bila devojka koja je tek počela da se bavi voditeljskim poslom, i tada je imala kratku kosu i tanke usne, pa je mnogi ne bi prepoznali.

screenshot-71.jpg
Pritnscreen Yt 
foto: Pritnscreen YT

Inače, Lea Kiš je rođena u Beču u imućnoj starojevrejskoj porodici koja je nosila prezime Klajn. Voditeljka je jedno vreme živela u Libiji, Kuvajtu, Tunisu pa i na Kipru... Sve zbog prirode posla kohom su se bavili njen otac i deda.

Ona važi za jednu od najobrazovanijih voditeljki, jer je završila Akademiju umetnosti, potom diplomirala komunikologiju, a onda i dala doktorat na temu medija i kulture na Fakultetu dramskih umetnosti.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 356