Željko Bebek pevaće u Gospiću, administrativnom središtu Ličko-senjske županije, 4. avgusta na proslavi sramne vojnu akciju hrvatske vojske "Oluja".

Bebek, koji će pevati na sramotnoj proslavi "Oluje", nema problema da zarađuje i u Srbiji i zgrće naš novac. Naime, u okviru svoje turneje, kojom proslavlja 50 godina karijere, Bebek je zakazao i koncert u Beogradu za 15. novembar ove godine u Sava centru.

bebek-oluja.jpg
Dragana Udovicic, DRAGAN MILOVANOVIC / AFP / Profimedia 
foto: DRAGAN MILOVANOVIC / AFP / Profimedia, Dragana Udovicic

Era Ojdanić smatra da pojedini pevačic nemaju ni obraza, ni srama.

- Istorija se ponavlja sa pevačima koji ponekad nemaju ni obraza, ni srama! Nisam imao ništa protiv čoveka, ali mi nije jasno kako sami ne razmišljaju kad su ovakve stvari u pitanju. Ne možeš tako da se ponašaš kad znaš kako srpski narod reaguje na ove teme. Pevaš na takvom događaju i onda bi da dođeš ovde da se našim ljudima smeješ u facu i da se zabavljaš! Ma ovo je sramotno, nema dalje. Isto sam pričao ranije i za Severinu. Mislim sve najgore o takvim postupcima i ljudima! - rekao je Era.

screenshot-7.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Ivana Šašić je bila kratka i jasna na pitanje da li Bebeku treba da se zabrani ulaz u Srbiju.

- Krajnje je vreme da počnemo da poštujemo sebe i svoje - bila je izričita Ivana.

sequence-01.01-20-41-18.still001.jpg
Kurir televizjia 
foto: Kurir televizjia

- Uvek se sklanjam kad su ovakve teme u pitanju i ne volim da komentarišem, ali svako snosi odgovornost za svoje postupke. To mogu da kažem. Ne mogu nikome da branim gde će da peva, ali neke stvari stvarno ne bi trebalo da se rade, ako već postoji osetljiva pozadina - rekla nam je pevačica.

Podsetimo, Grad Gospić je najavio na svojoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuk koncert Željka Bebeka.

bebek.jpg
Prinstcreen 
foto: Prinstcreen

- Proslava Dana pobede i domovinske zahvalnosti! Povodom obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja Grad Gospić poklanja koncert Željka Bebeka - stoji u objavi na Fejsbuku, koju možete videti u nastavku ovog teksta.

kurir.rs/republika

Bonus video:

instagram/dugmemanija Željko Bebek: Nisam hteo da pevam 'Ravna ti je Jugoslavija' i napustio sam Bijelo dugme