Adam Adaktar redovno šokira nesvakidašnjim izgledom i izjavama, a svojim bahatim ponašanjem skrenuo je pažnju na sebe i postao poznat.

shutterstock-615592457-copy.jpg
Shutterstock, Printscreen 
foto: Printscreen, Shutterstock

Na Tviter-u nedavno je isplivala fotografija iz prošlosti, na kojoj je gotovo neprepoznatljiv.

Adam je izgledao potpuno drugačije, plava kosa, dosta manje kilograma i lice bez ijedne estetske korekcije

Nekada je bio običan dečak sa imenom Adam Marjanović, koji je živeo u Čačku. Njegova želja da postane bogat i slavan bila je ogromna i činio je sve da je ostvari, pa je danas poznat kao samozvani "bog obrva", koji živi sa porodicom u ogromnoj vili na Dedinju. Napravio je strategiju kako da uspe u ostvarenju svojih ciljeva, a po svemu sudeći u tome i uspeo.

Put od Marjanovića do Adaktarovih nije bio lak, ali je Adam bio odlučan i imao je veliku podršku porodice, koja mu se pridružila u promovisanju skandala i novog prezimena.

adaktarovi.jpg
Moshi Creative 
foto: Moshi Creative

Mnogi komentarišu da su upravo oni "domaći Kardašijani", a na društvenim mrežama redovno objavljuju atmosferu iz suvog luksuza na Dedinju.

Iako se u javnosti zna da se porodica bavi "ulepšavanjem obrva", mnogima je bilo neshvatljivo da je samo taj unosan biznis Adaktarovima doneo vile na Dedinju, luksuzne automobile i život na visokoj nozi.

Naime, kako je pisao Telegraf, Adam sa majkom, tetkom, bakom i suprugom poseduje pet firmi koje posluju u sklopu njihovog porodične imperije, a najviše im donosi para firma koja se bavi prodajom licenci za rad po njihovim pravilima.

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 356