Jovana Pajić nakon nekoliko godina muzičke pauze vratila se sa pesmom "Ludilo moje" i oduševila domaću javnost.

190021.02-45-34-05.still001.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

Rođena je 13. januara 1989. godine u Beogradu.

Završila je Tehničku školu, a studirala je Psihologiju na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. 2005. godine se prijavila za muzičko takmičenje Zvezde Granda i osvojila je peto mesto.
2008. godine je sa Bojanom Tomovićem snimila duet „Jugić“. 2009. godine koji se peva i dan danas.

jovana-pajic.jpg
Printskrin/jutjub 
foto: Printskrin/Jutjub

2010. godine je učestvovala u rijalitiju Farma i sa 16,16% glasova je bila peta. Jovana, za razliku od drugih takmičara, se pristojno ponašala i nije pravila skandale. Većina kolega sa estrade ju je podržala i bila je njihov favorit za pobedu. Objavila je pesmu „Lutke“ i duet „Ako ti je stalo“ sa Mirkom Gavrićem. 2011. godine je izbacila singlove „Zaplačem li“, „Naša ljubav“ i „BMW“ koji na you tube-u ima 1.061.934 pregleda. Sa Zoranom Pavić je uradila duet „Nostalgija“. 2013. godine je promovisala pesmu „Ne traži drugu“.

sale.jpg
Dragana Udovičić 
foto: Dragana Udovičić

Privatni život

2010. godine je započela vezu sa Aleksandrem Saletom Cvetkovićem, pevačem Tropiko benda. Tri godine pre toga su se družili. Početkom 2012. godine Jovana i Sale su se verili, a 27. novembra su se venčali u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Građanski brak su sklopili u restoranu „Holivud“.

U braku su dobili dve ćerkice, a nakon nekoliko godina zajednice se razveli i ostali u prijateljskim odnosima.

Poznato je da se Jovana druži sa Marijom Šerifović i da su nerazdvojne prijateljice što je oduvek intrigiralo javnost.

Kurir.rs/Biografija.org

Bonus video:

Kurir televizija "OD TOGA SE NE TREBA BRANITI" Jovana Pajić otkrila sve o snimcima sa Marijom Šerifović: Uzaludno bi bilo da zalazim u detalje!