"JELENA MI PRETI POLICIJOM" Ivan Marinković kuka na sav glas zbog neverne supruge: Ja sam je bio željan, ja sam je uzeo...
Foto: Petar Aleksić

šok

"JELENA MI PRETI POLICIJOM" Ivan Marinković kuka na sav glas zbog neverne supruge: Ja sam je bio željan, ja sam je uzeo...

Stars -

Bivši učesnik "Elite", Ivan Marinković, u rijaliti je ušao ruku pod ruku sa svojom suprugom Jelenom Ilić Marinković, ni ne sluteći i verujući u ljubav, da će ga ona prevariti.

Sa svojom još uvek zakonitom suprugom komunicira preko zajedničke prijateljice, a za medije je ekskluzivno objasnio kako je uspeo da uzme psa Beku koja mu mnogo znači, ali i kako je proteklo pomirenje sa porodicom Kulić.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

- Bilo je povuci, potegni, uspeli smo. Zajednička prijateljica nam je tampon zona, juče je moja prijateljica, sa mnom po Beku. Konačno smo uspeli da se dogovorimo. Ozbiljan je haos nastao po mrežama oko psa, svi bruje. Prošlo je 18 dana od završetka. Moram da kažem da Jelena nije išla kod svojih u Leskovac sve vreme i sinoć se setila da mi traži psa. Ja sam vrlo skeptičan, obećava mi da će je vratiti, ne vidim poentu. Ja sam je uzeo, ja sam je bio željan. Beka je čipovana na Jelenu, preti mi policijom. Ne znam što mi je traži odmah, valjda neće doći do policije - otkrio je Ivan.

Blic

Bonus video:

05:57

STARS EP 357

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja