IZ MANASTIRSKIH ZIDINA U SUVI LUKSUZ Milan Stanković se baškari na privatnom bazenu, okružen kamenim kućama! RAJ NA ZEMLJI
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

IZ MANASTIRSKIH ZIDINA U SUVI LUKSUZ Milan Stanković se baškari na privatnom bazenu, okružen kamenim kućama! RAJ NA ZEMLJI

Stars -

Pevač Milan Stanković poslednjih meseci se potpuno se povukao iz javnosti. Naime, Milan se posvetio Bogu i veri, a jedno od mesta na kojem je pronalazio mir jeste manastir Podmaine u Budvi u Crnoj Gori.

Sam pevač na svom Instagram profilu u više navrata delio je fotografije iz manastira i crkava. Ipak, ovo nisu jedina mesta, koja Milan Stanković obilazi, tako je sada na Instagramu objavio sliku sa privatnog bazena.

Milan Stanković
foto: Pritnscreen/Instagram

Privatni bazen opasan je kamenim zidinama i samim tim je potpuna privatnost zagarantovana.

Prema enterijeru, može se zaključiti da je ovo mesto izrazito luksuzno.

Podsetimo, Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao sa muzičke scene i tada se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti, a poznato je da većinu vremena provodi u manastiru. Pevač već duže vreme mir pronalazi u pravoslavlju, a kako je do sada poznato, ne planira da se zamonaši.

Kako je sada poznato, on je svoj boravak u manastiru iskoristio kako bi izučio tajne crkvene kuhinje, a jedno vreme je sam pomagao monaštvu u trpezariji.

Kurir.rs/Blic/preneo I. L.

Bonus video:

00:04

Napustio manastir, evo gde se nalazi sad Milan Stanković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja