KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA ZGRĆE OGROMNU LOVU! Sagradila imperiju u Crnoj Gori, komšiluk otkrio njeno PRAVO LICE (FOTO)
Foto: Kurir, screenshot Red tv

KONTROVERZNA RIJALITI UČESNICA ZGRĆE OGROMNU LOVU! Sagradila imperiju u Crnoj Gori, komšiluk otkrio njeno PRAVO LICE (FOTO)

Stars -

Kontroverzna rijaliti učesnica i majka pevača Sava Perovića, Suzana Blondi razvila je ozbiljan biznis u Crnoj Gori! Ona u Sutomoru ima četiri, a u Baru tri apartmana koja izdaje u toku, ali i van sezone.

Ekipa Kurira posetila je Blondin komšiluk.

1 / 7 Foto: Kurir

"Njen je ceo poslednji sprat, duž cele zgrade. Ona je to prerađivača, pomerila, rušila, dodavala, tako da je od tavanskog prostora napravila tri ozbiljna stana za izdavanje, zapravo to su apartmani ozbiljno sređeni. Viđamo je često ovde, dočekuje, ispraća goste. Prošle godine je celu sezonu bila sa majstorima, radila sa njima. Ne libi se ničega. Uvek je atraktivno obučena, kad je vidiš misliš pahuljica, damica, uvek atraktivno obučena, a kad treba da se zapne, radi sa muškarcima uporedo. Često se kod nje čuje muzika, ma žena zmaj", ispričao nam je jedan od Suzaninih komšija iz Bara.

Bonus video:

07:49

Savo Perović, Ivana Peters i Sajsi Mc uoči nastupa na Beoviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track