NAULJENA JK KAO SIRENA RASPAMETILA SVE ŽIVO! Diva osunčala telo na palubi jahte: GORI MONTENEGRO, GORI MORE (VIDEO)
Foto: Marko Karović

sve gori

NAULJENA JK KAO SIRENA RASPAMETILA SVE ŽIVO! Diva osunčala telo na palubi jahte: GORI MONTENEGRO, GORI MORE (VIDEO)

Stars -

Pevačica je već neko vreme u Crnoj Gori, gde nastupa skoro svako drugo veče. Ipak, stiže i da se odmori preko dana, kada vreme uglavnom provodi sunčajući se

Jelena Karleuša je ovog leta jedna od najtraženijih izvođača u Crnoj Gori, pa gotovo svaku drugu noć nastupa po klubovima i diskotekama. Preko dana stiže i da se odmori i predahne od obaveza, u šta se uverila naša ekipa koja boravi na primorju.

Diva je iskoristila između dva nastupa za uživanje na jahti, koja je tokom prepodneva bila usidrena u luci. Jelena je tamo bila još od jutarnjih sati jer je odlučila da što više vremena posveti uživanju u sunčevim zracima.

1 / 11 Foto: Marko Karović

Njena pojava ne može da prođe nezapaženo, pa su oči prolaznika bile uprte u nju dok je šetala ka jahti. Na sebi je imala plavi bikini, naočare u istoj boji i pleteni pareo, koji je kasnije na palubi skinula. Diva je ušla na jahtu sa svojim prijateljem i saradnikom Zoranom Birtaševićem.

Jelena Karleuša
foto: Marko Karović

Čim se ukrcala na plovilo, Jelena nije gubila vreme, pa je odmah izašla na palubu, svukla sa sebe sve osim bikinija i zavodljivim pokretima od kojih zastaje dah uživala u prvim zracima sunca.

Jelena Karleuša
foto: Marko Karović

Karleuša leto provodi radno. Najpre je imala nastupe u Srbiji i regionu, od kojih je jedan i koncert na Ušću u sklopu festivala Mjuzik vik. Bio je to događaj o kojem se danima pisalo jer je nekoliko desetina hiljada ljudi uživalo u njenom spektaklu, koji je dugo pripremala.

00:52

Jelena Karleuša na jahti

Nedavno je održala i koncert u Banjaluci, koji je takođe oborio rekorde po posećenosti, a zanimljivo je da je te večeri nastupila i u Crnoj Gori, pa je zbog toga morala privatnim avionom da odleti u susednu državu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:10

Karleuša nastup Budva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja