SMRŠALA 100 KILOGRAMA I DANAS JE NAJBOLJA RIBA NA ESTRADI! Krstinja progovorila o teškom periodu: Kada mi je majka umrla...
Foto: Printscreen/Instagram

transformacija

SMRŠALA 100 KILOGRAMA I DANAS JE NAJBOLJA RIBA NA ESTRADI! Krstinja progovorila o teškom periodu: Kada mi je majka umrla...

Stars -

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Krstinja Todorović, smršala je uskoro 100 kilograma, a njenu borbu sa viškom kilograma pratila je čitava javnost.

Krstinja nije krila koliko joj je bilo teško i sa kakvim se poteškoćama susretala tokom svoje borbe, a sada je otkrila kako je došlo do toga da ima 160 kilograma.

- Bila sam mnogo vezana za majku, svi su ocu govorili da to neće izađe na dobro. Recimo, ako je ona bolesna ja ne izlazim napolje da se igram sa decom, sedim pored majke i držim je za ruku. Kada se upokojila, moj spas i uteha bila je hrana i tako je sve otišlo u nedogle - rekla je pevačica.

Krstinja Todorović
foto: Kurir televizija

Nakon što je izgubila skoro 90 kilograma, u dogovoru sa Sašom Popovićem Krstinja je otišla i na intervenciju uklanjanja viška kože, a danas kaže da je presrećna zbog svega što joj se dešava.

Podsetimo, Krstinja se nedavno razvela od muža, nakon četiri godine braka o čemu je javno govorila:

- Nemam problem da iskreno pričam o svemu, neću bežati od toga da kažem bilo šta. Nikada neću reći da je moj suprug loša osoba, ili da je bila treća osoba u pitanju. Jednostavno nije išlo, nije nam se dalo i to je jedini razlog. Nismo se ogrešili jedno o drugo i to je jedina istina - ispričala je ona tada.

Grand

Bonus video:

01:27

CRNOGORSKA PEVAČICA NIKAD ISKRENIJA! Krstinja progovorila o IZBORIMA U CG, a njene reči ZNAČE SAMO JEDNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja