PROGLASILI SU ME MRTVIM, OD KOLEGA ME NIKO NE ZOVE! Šeki Turković progovorio o odnosu sa pevačima i o teškom periodu u Americi
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

PROGLASILI SU ME MRTVIM, OD KOLEGA ME NIKO NE ZOVE! Šeki Turković progovorio o odnosu sa pevačima i o teškom periodu u Americi

Stars -

Pevač Šeki Turković slavu je stekao u vreme bivše Jugoslavije, a danas važi za jednog od najpopularnijih pevača na našim prostorima.

Zbog penzije koju je želeo da zaradi u Americi, pevač se je pre 10 godina spakovao kofere i sa ženom se uputio na drugi okean, daleko odavde, kako bi vozio Kombi. Potom odlučuje da se vrati, a kako danas gleda na taj period govorio je u emisiji Puls Srbije.

Ironično je prokomentarisao percepciju Amerika kao "obećane zemlje":

Šeki Turković
foto: Kurir televizija

- Da, da to je obećana zemlja - rekao je pevač kroz smeh i dodao:

- Naravno da mi je bolje u Srbiji nego u Americi. Vratio sam se jer čovek vuče da ide tamo gde mu je bolje. Prošao sam Ameriku uzduž i popreko i da mi je nešto ostalo u sećanju, pravo da vam kažem i nije. Jedva sam čekao da se vratim.

Sa kolegama nije u previše prisnim odnosima:

- Nažalost, ne mogu sad da se pohvalim, da mi je neko baš toliko drag, pa da bih ga pozvao da se družimo i tako. Ako se slučajno sretnemo na nekom koncertu, onda je to to. Inače, ovako, specijalno da ga pozovem ili neko mene da pozove, nema toga više.

02:39

PROGLASILI SU ME MRTVIM, OD KOLEGA ME NIKO NE ZOVE! Šeki Turković progovorio o odnosu sa pevačima i o teškom periodu u Americi

Osvrnuo se na nekadašnje novinske naslove koju su izveštavali da umro:

- Ako nisi u javnosti dostupan i na televiziji, u štampi, na radiju, onda kažu: nema ga, on je umro. I često sam čitao u nekim člancima, kaže, legenda Šeki Turković, napustio nas je. A ja otišao vikend da radim u Nemačku.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:48

PEVAČ UČESTVOVAO U MASOVNOJ TUČI ZBOG DEVOJKE: Bilo je četiri na jedan, ali nisu znali da sam iz bokserske porodice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja