UČESNICA ELITE U ZATVORSKIM LISICIMA! Procurila FOTKA koja nikako nije smela da se vidi, pogledajte OVAJ PRIZOR
Foto: Printscreen

šok

UČESNICA ELITE U ZATVORSKIM LISICIMA! Procurila FOTKA koja nikako nije smela da se vidi, pogledajte OVAJ PRIZOR

Stars -

Lejdi Di šokirala je javnost najnovijim oglašavanjem.

Naime, Lejdi Di je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se vide njene ruke u lisicama, što je izazvalo veliku pažnju.

Spekulacije među njenim pratiocima se ne smiruju, a nikome i dalje nije jasno da li je u pitanju neslana šala ili je bivša zadrugarka zaista završila iza rešetaka.

Lejdi Di
foto: Printscreen

Nakon što se pojavila informacija da se automobil Lejdi Di zapalio, oglasila se i ona.

- Vozila sam auto, odjednom sam osetila da smrdi plastika, međutim mislila sam da je od auta koji se nalazio ispred mene, a onda sam videla dim kako izbija ispod haube. Ušla sam na parking, podigla haubu i imala šta da vidim. Dim na sve strane, uplašila sam se kao nikad do sada. Srećom, čovek koji radi u obezbeđenju mi se našao pri ruci, glavni deo posla je on odradio, kao i cela ulica koja mi je izašla u susret, tako što je neko doneo vodu, drugi alat, treći protivpožarni aparat, međutim morali su da dođu i vatrogasci, koji su se zaista neverovatnom brzinom odazvali. Vrućine su ogromne, znam samo da sam imala sreću da sam stala sa autom, jer su rekli da sam mogla proći loše da nisam zaustavila auto na vreme, kao i da je automobil mogao da se zapali. Mogu samo da se zahvalim svim dobrim ljudima koji su tako brzo reagovali i pomogli mi. Ja sam još u šoku jer sam se jako uplašila - otkrila je Lejdi Di.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja