SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA DOŽIVELA NEPRIJATNOST U CRNOJ GORI! Hitno se oglasila, sve javno pokazala i poručila: Moj tata DOLAZI!
Foto: Printskrin/Instagram

iskazala nezadovoljstvo

SUPRUGA SLOBE RADANOVIĆA DOŽIVELA NEPRIJATNOST U CRNOJ GORI! Hitno se oglasila, sve javno pokazala i poručila: Moj tata DOLAZI!

Stars -

Jelena i Sloba Radanović porodično letuju u Crnoj Gori. I dok pevač radi maltene svaki dan, njegova lepša polovina uživa sa naslednicima.

Jelena je juče iskazala nezadovoljstvo zbog usluge u restoranu.

Na svom Instagram profilu je napisala:

Jelena Radanović
foto: Printscreen Instagram

- Moj tata dolazi sedmog, pa će da ide redom po restoranima da vas obučava pošto mi 15 dana servirate u svim restoranima paradajz čorbu kao riblju - požalila se ona svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, otkako su se Sloba i Jelena venčali funcionišu jako dobro, a koliko se vole redovno pokazuju na društvenim mrežama. Jelena je nedavno privukla ogromnu pažnju zbog objave koja se našla na njenom Instagram profilu.

Sloba Radanović, Jelena Radanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- U životu se samo treba udati za pevača, družiti sa kockarom i gledati svoja posla - a ova izjava je izazvala značajnu pažnju i izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, jer je u njoj sarkastično osvrnula na svoj život i društvene kontakte.

Bonus video:

00:13

Žena Sloba Radanović ludovala na nastupu Jelene Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track