BILA JE LJUBAVNICA OŽENJENOM FUDBALERU, A KAD JE RADILA INTERVJU SA BREGOVIĆEM, OTVORENO JOJ JE REKAO: Ti nisi došla zbog toga...
Foto: Printskrin Youtube

zaintrigarala javnost

BILA JE LJUBAVNICA OŽENJENOM FUDBALERU, A KAD JE RADILA INTERVJU SA BREGOVIĆEM, OTVORENO JOJ JE REKAO: Ti nisi došla zbog toga...

Stars -

Pevačica Alka Vuica bila je jedna od najpopularnijh na muzičkoj sceni, ali osim po pesmama i hitovima koje je imala, mnogi su je znali i po skandalima koji su je pratili u medijima.

Alka Vuica je zaintrigarala javnost čim se pojavila na sceni, a jedna je od prvih koja je u pop muziku unela i etno stil. Od samog starta o njoj se pričalo, a ono što je možda i više od muzike zanimalo javnost je njen privatan život.

Ipak, za razliku od mnogih Alka je bila otvorena i o svom privatnom životu je često govorila u javnosti.

Alka Vuica
foto: Printskrin

Još kao veoma mlada počela je da radi kao novinarka, a kada je došla da uradi intervju sa Goranom Bregovićem, kako su kasnije pisali mediji on joj je navodno rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje".

Kasnije se mnogo polemisalo o tome da li su njih dvoje bili u vezi, a pričalo se da joj je posvetio i pesmu zbog koje se naljutila.

Pričalo se i o tome da je Boris Novković bio zaljubljen u Alku, a ona je jednom prilikom izjavila:

- Pisala sam mu mnogo pesama koje su veliki hitovi. Znam ga otkad je imao 8 ili 9 godina, a ja sam imala 18. Jednom prilikom je ispričao da se zaljubio u mene kad me je upoznao, ja sam tada bila sa Adijem iz "Srebrnih krila" i letovali smo zajedno sa Đorđem, ja sam čuvala Borisa, bio je presladak. Kad je stasao, došao je kod mene da mu napišem tekstove, bila sam oduševljena.

Inače, Alka su povezivali i sa Momčilom Bajagićem Bajagom, a ona je u jednoj emisiji rekla:

Alka Vuica
foto: Printscreen/Instagram

- Bili smo mladi, pisali smo pesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, šta da govorim ko je meni šta napisao. Ja vam mogu otkriti šta sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pesama koja je nastala iz naše ljubavi je: "Gde Dunav ljubi nebo" - otkrila je Alka u jednoj emisiji.

U jednom trenutku je, kako su pisali mediji i javno priznala vezu sa oženjenim fudbalerom, a jednom prilikom je izjavila i da su je svi njeni muškarci varali.

- Puno puta sam oprostila prevaru. Mislim da su me svi moji frajeri varali. Imala sam buran život, ali zanimljiv. Takve prevarante volim očigledno. Rokeri su nekada bili face, u moje vreme. Dan danas bih pre izabrala muzičara nego fudbalera. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru pa mi zasvira... - ispričala je pevačica u emisiji Ami G Show.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:49

Alka Vuica o skandalu Bajage i Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track