PRVO OGLAŠAVANJE GASTOZA NAKON ŠTO JE NAPUSTIO URGENTNI! Noga mu do kolena u gipsu, a evo šta se ZAPRAVO DOGODILO (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

OTKRIO kakve povrede je zadobio

PRVO OGLAŠAVANJE GASTOZA NAKON ŠTO JE NAPUSTIO URGENTNI! Noga mu do kolena u gipsu, a evo šta se ZAPRAVO DOGODILO (FOTO)

Stars -

Nenad Marinković Gastoz jutros je primljen u Urgentni centar, o čemu je pisao Kurir, a sada se reper po prvi put oglasio.

Nekadašnji rijaliti učesnik je u zdravstvenu ustanovu došao zbog toga što je prošle noći povredio nogu, te je sada otkrio kako je došlo do nezgode.

Gastoz
foto: Printscreen Instagram

- Imam dužnost da se javim i da kažem da sam dobro i da je situacija takva kakva je... Svi koji me znaju, znaju da mi leva noga odavno pravi problem, te sam svom težinom skočio sa j*****h pola metara na travu i pokidao ligamente i sad mi preostaje das gledam moju Lepu i sedim kući velo leto. Prosto neverovatno, divno, čudnovato! Voli brat - napisao je on.

Inače, kako je Kurir pisao, njemu je tim stručnjaka uradio specijalistički pregled, stavljen mu je gips, prepisana terapija, nakon čega je pušten na kućno lečenje uz detaljno objašnjenje kako da vodi računa o povređenoj nozi.

Bonus video:

00:09

Gastoz pozvao prijatelje na slavu pa se olešio i zaspao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track