Poslednja tema u emisiji "Stars specijal" koja se svake subote emituje na Kurir televiziji od 16.10 časova je bila fenomen Aleksandre Prijović.

Voditeljka Milica Stanimirović je ocenila da su, pored nje, zvezde i Tea Tairović, Barbara Bobak, Milica Pavlović.

collage.jpg
Nenad Kostić, Petar Aleksić 
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

Potom je Goran Jovanović detaljno objasnio uspeh svake ponaosob: - Ipak je Aleksandra na čelu i sigurno će još neko vreme biti ispred, ukoliko ne dođe do tektonskog poremećaja, koji je uvek moguć. Tea sve vreme peva jednu veliku pesmu. Počne, pa se nastavi, pa traje tri sata i tu imamo problem sa identitetom i ciljnom grupom. Ona zahvata komercijalnu grupu, međutim, kod srednje i starije generacije tek s nekoliko pesama je prošla - kaže on i nastavlja u istom tonu:

mkc-3084.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

- Milica je zakasnila na svoju zlatnu kočiju. Kad je imala hit "Provereno", to je mogla da okrene u svoju korist. Ona je zakasnila i sad se sve vreme trudi da ponovo dostigne uspeh, kao jahači talasa. Ona mnogo radi, ulaže u sebe, zahvata širu publiku, ali mora da nadoknadi što to nije uradila u pravom trenutku.

1321321321.jpg
Damir Dervišagić, Petar Aleksić 
foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

I o Bobakovoj je bio jasan. - Barbara, ne možeš biti broj jedan s tuđim pesmama. Ona nema dovoljno svojih. To je lepo, ali si najtraženija radna pevačica, a ne zvezda. Barbara je napravila ime i karijeru na obradama i kaverima. Ja njoj moram dobronamerno da skrenem pažnju da se na nastupima pojavljuje sa šminkom koja ne deluje kao da je prespavala u njoj - objasnio je.

stars-specijal-pr-danas.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija
Kurir televizija Mlađan Dinkić i Igor Kojić u provodu