Pevač Nikola Rokvić uspeo je da za šest meseci smrša oko 20 kilograma, a sada je otkrio kako se izborio sa viškom kilograma.

Nikola je fizički veoma aktivan, a pored napornih treninga, on je znatno korigovao ishranu kako bi postigao željene rezultate.

- Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke. 10 meseci pravilnog rada i zdravog načina života neki će rećki patnje, ali moraću da vam odam tajnu. Uživao sam i radovao se svakodnevnom treningu i zdravoj ishrani- napisao je Nikola i objavio fotografiju kako je izgledao ranije, a kako izgleda nakon šest meseci zdravog života.

nikola-rokvic.jpg
Ilustracija, Facebook, Ana Paunković 
foto: Ana Paunković, Facebook, Ilustracija

Nedugo zatim, oglasio se i Nikolin trener koji je istakao da je upravo Rokvić primer da i pored noćnog života koji je sastavni deo njegovog posla, uz dobru disciplinu može da se živi zdravo.

screenshot-20240804-104829.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Jedan od najdivnijih ljudi koje sam upoznao je pokazao da pored karijere koja se odvija u objektiima noćnog života može da bude u formi. Šest dana kao Novak Đoković, a jedno veče kao Toma Zdravković - formula koja radi - napisao je on, na šta se Nikola šaljivo nadovezao:

- Zapostavio sam Tomu u 2. godini... Ubacim sada Čolu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Kurir Nikola Rokvić o značaju porodice i svemu sto mu je donela fondacija "Porodica"