Milica Pavlović je vatreni navijač Novaka Đokovića, pred svaki meč mu pruža veliku podršku, a sinoć je na svom nastupu doživela neobičnu situaciju zbog koje se zabrinula.

Cela Srbija navija za Novaka Đokovića i nada se osvojenoj zlatnoj medalji, a podršku je našem tenseru pružila i pevačica.

screenshot-20240804-142525.jpg
Printscreen Instagram 
foto: Printscreen Instagram

- Dečko iz publike mi pokazuje sliku Novaka i Alkaraza i uz to neku tabelu, pogledajte moju facu kad sam pomislila na tren da sam permutovala dane, vreme finala i njihovog meča - napisala je Milica i stavila emotikone koji plaču od smeha, a onda nastavila:

- Ljudi moji, ne samo danas u finalu, nego od kada se rodio Bog je Novaku predodredio da bude najveći ikada teniser. Danas pratimo finale punog srca, što takav čovek hoda ovim prostorima i dolazi iz Srbije, sa Balkana... Novače uz tebe smo!

m-pppa.jpg
Mina Dishlenkovich 
foto: Mina Dishlenkovich

"Srbija će imati medalju u nedelju"

Novak će se u finalu boriti za zlatnu medalju sa Karlosom Alkarazom, a nakon što se plasirao u finale obratio se putem društvenih mreža emotivnom porukom.

img20240804wa0294.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

- Dugo sam sanjao da se u bojama Srbije borim za najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama. Velika je čast i privilegija da predstavljam našu zemlju! Srbija će imati medalju u nedelju!!!! Veseli se srpski rode - poručio je Novak Đoković.

kurir.rs/blic

Bonus video:

Nikola Radišić Milica Pavlović