Novak Đoković popeo se na olimpijski tron i zlatnom medaljom u Parizu ispisao istoriju. To je bio povod da cela Srbija slavi, samim tim je organizovano slavlje i u njegovom restoranu u Beogradu.

Na društvenim mrežama iscurio je video snimak slavlja iz restorana Novak u kome je u glavnoj ulozi njegova majka Dijana Đoković.

Uz pesmu "Jedna zemlja, jedan tim", čije reči su više nego moćne i najbolje opisuju Srbiju, Dijana je proslavila najveći uspeh svog sina u karijeri.

Podsetimo, Novak Đoković proslavio je zlatnu medalju u restoranu "Siena" u Parizu! Kurir vam ekskluzivno donosi sve detalje sa tog veličastvenog skupa, a ujedno i fotografije.

Najbolji teniser svih vremena je na svečanost došao elegantno obučen sa zlatom oko vrata. U rukama je nosio zastavu Srbije. Društvo su mu pravili prijatelji, njegov tim, selektor Troicki, ali i neka velika svetska imena...

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia "PRIČAĆU DECI DA NJIHOVI SLAVNI PRECI" Dijana Đoković je najponosnija SRPKINJA, ovako je slavila OLIMPIJSKO zlato na grudima sina

Novak je često bio "zauzet" obavezama na telefonu, koji se verovatno usijao od silnih čestitki koje su stizale.

Dodaćemo da je "Siena" ekskluzivni italijanski restoran i bar u prestonici Francuske i da su na meniju bili italijanski specijaliteti.

kurir.rs/sportal.blic

Bonus video:

Printscreen/RTS Novak Đoković izvadio krstić