Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković pobedio je Karlosa Alkaraza i osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

Cela Srbija bila je juče uz male ekrane i navijala za Novaka, a sa tribina, teniser je dobio najslađu poruku i to od svoje ćerke Tare, koja je držala transparent "Tata je najbolji".

novak-djokovic-tara-djokovic--olimpijada-pariz--foto-dado-djilas.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Pored vere u Boga, ljubavi nacije i navijača, Novakova definitivno najveća krila kako u karijeri, tako i u privatnom životu je porodica, a pre svega deca, koju je odmah nakon pobede otišao da zagrli.

Đoković, koji je ispisao istoriju, po ko zna koji put, veliki je vernik, a prošle godine, u hrišćanstvo je uveo i sina Stefana, kao i ćerku Taru, svetim činom krštenja.

Novak Đoković, obavio je svečanu ceremoniju krštenja svoje dece Stefana i Tare u Manastiru Ostrog. Ovaj poseban događaj, predvodio je patrijarh Porfirije, uz prisustvo članova porodice i kumova.

Kum na krštenju je bio Neven Marković, bivši fudbaler koji je karijeru završio 2016. godine u poljskoj Lehiji i on je krstio Novakovog sina Stefana, dok je malu Taru krstila Maja Kremić, direktorka u Fondaciji Đoković i najbolja Jelenina drugarica.

Kurir/Blic

Bonus video:

Printscreen/RTS Novak Đoković izvadio krstić