Rada Manojlovic stigla je u Budvu kako bi održala nastup. Pevačica već neko vreme najavljuje album, a sada je ekskluzivno otkrila tekst jedne pesme, koju je pisala čuvena Marina Tucaković.

- Marina mi je napisala jedan strašan tekst. Nije moj autobiografski, ali je interesantan. Jedan deo tekst glasi:Nisam drogirana da se družim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim.

sequence-09.01-46-03-08.still001.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Informacija koju je Saša Popović svojevremeno izneo, da je Rada za Milana Stankovića zbog odlaska iz Granda platila 50.000 evra, ponovo je aktualna, a popularna pevačica nije želela previše da priča o tome.

- Ja to ne bih komentarisala, zato što je to Saša Popović ispričao. Ako sam o tome ćutala od 2010. tako bih i nastavila.

Naravno, neizbežno pitanje bilo je da li se čuje sa bivšim partnerom Milanom Stankovićem.

kurir televizija RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA DEO POSLEDNJE PESME MARINE TUCAKOVIĆ: TEKST JE STRAŠAN! Rekla šta joj je poslednje poručio Milan Stanković

- Pa, ja sam vas malo lagala. Šalim se, mislim, ne šalim se. Ima on svoje neke momente kada je negde i ne može da se uhvati ni za početak, ni za kraj. Ali, naravno, mi se čujemo oko nekih ključnih stvari oko albuma. On je taj koji me uvek iskreno posavetuje i koji posluša pesme. On ima favorite svoje. Novi album mu se sviđa. Ima jedna pesma koja mu se posebno sviđa. Zapravo ta pesma se svima sviđa i baš ne liči na mene. Od nje mnogo očekujem, ali videćemo. Baš me zanima kako će ljudi reagovati.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir televizija "NE BI TREBALO ZABRANJIVATI UMETNOST!" Rada Manojlović stala u odbranu Designerice nakon vesti o mogućoj zabrani nastupa u CG