Milica Pavlović, osim što vredno radi tokom čitavog leta, nađe vremena i za uživanje u vrelim letnjim danima.

1.jpg
Marko Karović 
foto: Marko Karović

Tragom informacije da će u ranim jutarnjim časovima Milica stići u Budvu zbog zakazanog nastupa koji je imala te večeri, ekipa Kurira koja boravi u Crnoj Gori našla se ispred hotela kako bi uhvatila pevačicu i ispratila šta ona radi tokom dana, kada misli da je kamere ne snimaju.

Jedna od najtraženijih pevačica mlađe generacije stigla je u hotel negde oko devet sati ujutru. Do samog ulaza dovezao ju je vozač, s kojim se ona slatko ispričala dok je vozio, s obzirom na to da su se po njenom izlasku iz auta srdačno pozdravili.

Ono što smo odmah uočili na njoj, osim fantastične linije, jeste njen stajling.

8033c8de5e8f4c38b402e85cc4d62194.jpg
Marko Karović 
foto: Marko Karović

Na sebi je imala veliki slameni šešir, krop majicu "selin"i papuče iste marke, čija je cena 590 evra, zatim naočare "miju miju", koje na zvaničnom sajtu popularnog brenda koštaju 315 evra, i malu "ermes" torbicu čija je cena 19.000 evra.

814b8784382643b297ea3e30ea732522.jpg
Marko Karović 
foto: Marko Karović

Nakon što je ušla u hotel, u kojem noćenje košta i do 500 evra, Milica je sišla u restoran, gde ju je sačekala drugarica. Prvo su ćaskale uz piće, a nakon toga Pavlovićeva je, kao i sav normalan svet, otišla do švedskog stola i poslužila se hranom i doručkovala. Prijateljice su dugo sedele i razgovarale, a u jednom momentu prišao im je i menadžer hotela kako bi ih pozdravio, a onda su njih dve otišle u svoje sobe.

3.jpg
Marko Karović 
foto: Marko Karović

Da voli da uživa i uvek nađe vremena za sebe, govori i to što je stigla rano ujutru, a nastup je imala kasno uveče, pa je imala dovoljno vremena i za plažu i prijatelje. Ubrzo nakon doručka otišla je na jednu privatnu plažu, gde staje svega tridesetak ljudi. Mi smo se našli na licu mesta i zabeležili sve što je tamo radila.

5.jpg
Marko Karović 
foto: Marko Karović

U jednodelnom kupaćem kostimu različitih boja, koji je istakao njenu figuru, Milicu smo zatekli dok je razgovarala telefonom, a po onome što smo uspeli da primetimo, razgovor je tekao u poslovnom smeru.

Nakon što je prekinula razgovor, Sinjorita se prepustila uživanju. Sa svojim drugaricama ležala je na ležaljci i ćaskala, a onda se pojavila i pevačica Katarina Sotirović, kojoj se Milica baš obradovala. One su se izgrlile i ispričale, pa je Sotirovićka uzela ležaljku tik do njene.

Kako smo kasnije saznali, ovo je jedna od najskupljih i najintimnijih plaža na Crnogorskom primorju.

unnamed.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Milica Pavlović na probi u zagrebačkoj Areni