SLAĐA ALEGRO PROGOVORILA O NAJVEĆEM BAKŠIŠU NA ROMSKIM VESELJIMA! Pomenula i Desingericu: Ko njega smatra muzičarem taj je...
Foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

kurir televizija

SLAĐA ALEGRO PROGOVORILA O NAJVEĆEM BAKŠIŠU NA ROMSKIM VESELJIMA! Pomenula i Desingericu: Ko njega smatra muzičarem taj je...

Stars -

Pevačica Slađa Alegro u poslednje vreme intenzivno nastupa sa svojim bendom na romskim veseljima.

Sa ekipom Kurira podelila je iskustva sa tih proslava:

Slađa Alegro
foto: Kurir televizija

- U poslednje vreme, zapravo zadnjih godinu-dve, baš intenzivno radimo romske proslave. Romi su ljudi koji se, kako da kažem, vesele uz tužnu muziku i čini mi se da su mnogo više, da kažem, novca dali, počastili u trenucima kada ja pevam nešto što je tužno i neku baladu nego neku brzu pesmu.

Poznato je to da Slađa i Andreana Čekić nisu u dobrim odnosima. Nedavno je Čekićeva srela pevačicin bend na nastupi i sa njima se pozdravila. Komentarisala je da bi se, kada bi se njih dve srele, verovatno pozdravila sa Slađom, ali da ne bi nikada išla sa njom na kafu.

- Ispratila sam da su stvarno momci iz benda juče bili, zapravo da su otišli na tonsku probu. Koleginica je imala nastup preko dana u istom lokalu gde sam ja sinoć nastupala. Momci su se provodili i to je jedino što sam ja ispratila i vidim da je bilo lepo i zašto se ne bi provodili.

02:43

SLAĐA ALEGRO PROGOVORILA O NAJVEĆEM BAKŠIŠU NA ROMSKIM VESELJIMA! Pomenula i Desingericu: Ko njega smatra muzičarem taj je...

Kada bi se srela sa koleginicom kaže da bi reagovala baš kao i ona:

- Ja mislim da se mi ne bismo ni srele, tako to sve se namesti. Ali dobro, slažem se, bilo bi zdravo, zdravo o ne bismo se sigurnodružile i sedeli i pile kafu.

Dok ima nekih koje vole i hvale Dragomira Despića Desingericu, ima i onih koji ga čak ni ne smatraju svojim kolegom. Jedna od njih je Slađa Alegro.

- Ne bih se trenutno bavila tim fenomenom, jednom sam kod tebe u emisiji, čini mi se, bila je neka igrica, koga ostavljaš, ko odlazi, što bi rekli, što se tiče muzike. Isti izvođač se našao na toj istoj listi. Ja sam rekla da ga zaista ne možemo svrstati u muzičare. Onaj ko to uradi, mislim da ili laže, ili je falš, ili je, što bi rekla, naša omladina fejk i želi daprivuče neku pažnju sa komentarisanjem istog.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:16

DESINGERICA JE SJAJAN ŠOUMEN, ALI NIJE MUZIČAR! Slađa i Šaran Alegro udarili na pevača: ON NE TREBA DA BUDE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja