U izazovnom kupaćem kostimu leoparda Sandra Afrika dala je intervju ekipi Kurira i to na jahti za moju kaže da ipak nije njena.

sequence-09.01-38-34-01.still008.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Pa nije moja, ovo je Mikišina jahta. Mislim jahta.. Ovo je brod, šta li je. Brodić. Pa šta?

Uglavnom je u korektnim odnosima sa kolegama, međutim, dugo je imala nesuglasice sa Đanijem. Nedavno su ih rešili, a sada je između njih dvoje sve u najboljem redu:

sequence-09.01-38-40-20.still013.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Da, ali ja uvek priđem. Nemam taj problem, pogotovo kada nisam kriva, znaš. Kada nisam nešto kriva i kada nisam nikom ništa, nažalost, uradila, tako da, naravno nemam taj problem, to prvo. A drugo, mi smo se, da kažem, pomirili davnih dana, tako da nije to sada ništa. Ja sam se samo javila. To veče radili smo zajedno i naravno da sam se javila i to je bilo to. Eto njemu je to veče bio rođendan što nisam znala. Da sam znala, čestitala bih mu, ali evo, ovom prilikom mu čestitam, nek si nam živ i zdrav!

sequence-09.01-39-27-16.still011.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Dosta se pisalo o emotivnom statusu Sandre Afrike, povezivana je sa brojnim frajerima, a sada nam otkriva pravu istinu.

- Moj status je: slobodna! Ništa, bukvalno.

Sandra se ispred naše kamere zapitala, pa gde je gospodin pravi?

- Gde je taj i ko je taj, koji bi bio sa mnom? Ja celo leto radim, svaki dan radim. I kako će sada taj jadan dečko s tim da se nosi? Zamisli da se on zabavlja sa mnom pa jedan dan Makedonija, jedan dan Hrvatska, pa Bosna, pa onda opet Crna Gora i td.. Treba da putuje sa mnom šta?

Sigurni smo da će i njoj konačno ponovo cvetati ruža u ljubavi.

kurir televizija SANDRA AFRIKA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU NA JAHTI! Ekskluzivno za Kurir pričala o emotivnom statusu i o svađi s kolegom

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir televizija "DESINGERICA JE SJAJAN ŠOUMEN, ALI NIJE MUZIČAR!" Slađa i Šaran Alegro udarili na pevača: ON NE TREBA DA BUDE OVDE