Domaća javnost prošle godine danima je brujala o skandalu koji je na slavlju kod Radiše Trajkovića Đanija napravio sin folkerke Zlate Petrović.

Naime, Đani je svojoj ćerki tada napravio gala slavlje u jednom elitnom prestoničkom restoranu, a na slavlju je bila Zlata sa svojim sinom Jovanom i njegovom devojkom.

Zlata je bila vidno raspoložena i doterana, a kako je želela da ispoštuje foto-reportere i uslika se, njen sin je pobesneo, pa se na najružniji mogući način poneo prema majci.

Jovan je počeo da viče i ponižava majku pred svima.

On ja pobesneo jer je želeo što pre da uđe u restoran, kako ne bi pokisao, dok je folkerka imala želju da se svi zajedno fotografišu.

zlatapetrovic-jovanpejic.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

"Ajde bre, ako hoćeš ti idi pa se slikaj! Kako ovde svi da stanemo. Ti idi, pa stani i kisni", urlao je Pejić, dok je svim prisutnima bilo neprijatno, kao i Zlati..

Podsetimo, Zlata Petrović sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom dobila je sina Jovana, koji se ne bavi javnim poslom, ali se često pojavljuje na raznim događajima.

3.jpg
Damir Dervišagić, Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija, Damir Dervišagić

Jovan je pre četiri godine tokom studiranja radio u jednoj radnji sportske opreme kao prodavac gde mu je plata bila 33.000 dinara.

Bonus video:

Kurir televizija Zlata Petrović stigla na slavlje kod Slobe i Jelene