Aneli Ahmić svoju karijeru počela je kao tiktokerka koja je osvojila srca mnogih svojim lajv nastupima na ovoj društvenoj mreži.

20240806-12-01-47aneli-ahmic--aneli-ahmic-official--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Influenserka postala je prepoznatljiva širom Balkana ulaskom u rijaliti šou program “Elita”.

Na njenom “TikTok” profilu pod imenom “Aneli-hancy”, Aneli je stekla masovnu pratnju od preko 60 hiljada vernih sledbenika. Njeni video sadržaji prikupili su čak 1.7 milion lajkova. Međutim, ono što je zapravo privuklo pažnju javnosti bila je njena iskrena priča o ličnim izazovima koje je prošla.

Već pri ulasku u rijaliti “Elita”, Aneli je hrabro i bez dlake na jeziku podelila svoju priču o braku i izdaji. Saopštila je da ju je suprug, posle tri godine braka, prevario i napustio zbog starlete Stanije Dobrojević, iako je on to oštro demantovao.

elita-6.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Aneli Ahmić: Odrastanje i porodica

Aneli Ahmić je rođena 11. avgusta 1989. godine u Dubrovniku. Odrasla je zajedno sa svojim roditeljima, sestrom Sitom i bratom Ajlinom, gde je provela svoje detinjstvo i stekla neprocenjiva iskustva. U rijaliti šou programu "Elita”, Aneli je otvorila vrata svoje prošlosti i podelila intimne detalje iz svog odrastanja.

U svojim iskrenim pričama, Aneli je otkrila da je njen otac bio uspešan privrednik, ali je, nažalost, u jednom trenutku doživeo gubitke i napustio porodicu. Vratio se u Sarajevo, iz kojeg potiče poreklom. Ova turbulentna životna epizoda razdvojila je Anelinu porodicu na neko vreme. Međutim, nakon nekog vremena, porodica se ponovo spojila i zajedno prošla kroz izazove i promene koje su ih očekivale.

Aneli je takođe podelila da joj je otac preminuo, a njena majka je kasnije napustila Dubrovnik i preselila se u Sarajevo, gde su imali kuću.

Kontroverze i izazovi

Sita Ahmić, postala je poznata po svom kratkom, ali intenzivnom boravku u rijalitiju “Parovi”. Tokom mesec dana provedenih u rijalitiju, privukla je pažnju gledalaca svojim iskrenim i direktnim izjavama. Sitina popularnost tokom učešća u “Parovima” zasnivala se na njenoj otvorenosti, ali i na sukobima sa drugim učesnicima, posebno sa Ružicom Veljković.

Jedan od interesantnih momenata tokom njenog boravka u rijalitiju bio je njen odnos sa Macom Diskrecijom, sa kojim se dobro slagala.

Aneli Ahmić, sestra Site, često je dolazila kao podrška svojoj sestri u emisijama posvećenim “Parovima”. Njena prisutnost dala je dodatnu dimenziju intrigantnom odnosu između Site i drugih učesnika, a gledaoci su pažljivo pratili svaku epizodu u kojoj se pojavljivala.

Na drugoj strani, Ajlin Ahmić, brat Aneli i Site, takođe se našao u medijima, ali po manje pozitivnom povodu. Prema izveštajima sarajevskih medija, 2022. godine je uhapšen u akciji nazvanoj “Rez”, optužen za krijumčarenje velike količine droge. Važno je napomenuti da je kasnije pušten iz pritvora jer optužnica nije podignuta ni nakon šest meseci.

Tokom njenog učešća u “Eliti”, Aneli je otvorila srce i ispričala priču o svom sadašnjem suprugu, Asminu Durdžiću, preduzetniku poreklom iz Cazina, koji živi i radi u Lincu. Njih dvoje su se upoznali putem društvenih mreža i brzo su razvili intiman odnos. Aneli je brzo ostala trudna i devet meseci kasnije su dobili ćerku.

Ipak, treba napomenuti da je Durdžić izneo svoju verziju priče koja se razlikovala od Aneline. Prema njegovim rečima, upoznali su se u jednom klubu u Švajcarskoj, proveli su noć zajedno, a ubrzo nakon toga je saznao da Aneli čeka njegovo dete.

aneli-ahmic.jpg
screenshot pink tv 
foto: screenshot Pink tv

Aneli je otkrila više kontroverznih detalja o svom porodičnom životu sa Durdžićem. Pored toga što je znala da se bavi prevarama, tvrdila je da su bili srećna porodica i da su provodili dosta vremena zajedno. Ova priča o njihovom odnosu izazvala je mnoge diskusije i rasprave kako u rijalitiju, tako i među gledaocima i medijima.

Sa Markom Janjuševićem Janjušem uplovila je u ljubavni odnos koji je trajao do kraja sezone. Iako je sa njim ostala u drugom stanju, odlučila je da prekine trudnoću i zauvek stavi tačku na tu vezu.

U medijima se šuškalo da je povezivana sa kriminalom

Aneli Ahmić se našla u središtu pažnje i medijskih spekulacija zbog svojeg navodnog hapšenja u vezi sa švercom novca. Prema izveštajima, Aneli je bila optužena da je “svesno i sa namerom” transportovala novac koji je poticao od ilegalnih aktivnosti. Prema navodima iz optužnice, ona je prenela ukupno 720.000 evra, a za taj posao je dobila naknadu od 4.000 evra.

U dokumentima se dalje navodi da postoji priznanje od strane Aneli Ahmić, koje je dato pred organima vlasti Bosne i Hercegovine 8. novembra 2018. godine. Njeno saslušanje kao okrivljene bilo je u Minhenu 16. decembra 2020. godine. U tim izjavama, Aneli je, kako se navodi, priznala da je transportovala pomenuti novac, ali je tvrdila da je verovala da taj novac potiče iz legalnih izvora, što joj je bilo garantovano.

Kurir.rs/BiografijaOnline

Bonus video:

Kurir Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić