JK I DUŠKO SE POMIRILI! Nisu više na RATNOJ NOZI, pao ljudski DOGOVOR, supružnici prevazišli sve nesuglasice
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

Poštovanje iznad svega

JK I DUŠKO SE POMIRILI! Nisu više na RATNOJ NOZI, pao ljudski DOGOVOR, supružnici prevazišli sve nesuglasice

Stars -

Nakon turbulentnog perioda Jelena Karleuša i Duško Tošić postigli su dogovor na obostrano zadovoljstvo da posle svega ostanu u korektnom odnosu, saznaje Kurir.

Supružnici, koji su odlučili da se zvanično razvedu posle šesnaest godina braka, napravili su međusobni dogovor što se podele imovine tiče, ali važnije od svega je da ne budu na ratnoj nozi.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Ana Paunković, Printscreen TikTok

Duže vreme se spekuliše o tome da su odnosi između pevačice i bivšeg fudbalera ozbiljno poljuljani i da je krah njihove zajednice bio neminovan, što su i sami potvrdili. Možda bi se ovakav epilog i ranije dogodio, ali je zbog niza nepredviđenih okolnosti morao da se odloži.

- Celokupna slika u njihovom slučaju sada dobija ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspeli da se dogovore o raspodeli imovini, ali tu je ostao onaj ljudski faktor - međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro celo leto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa decom na odmor - priča naš izvor blizak paru i dodaje:

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Kurir.rs/Ana Denda

- Njih dvoje u poslednje vreme zaista lepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su pre svega njihove naslednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni - zaključio je naš sagovornik. Uskoro i zvanično bivši supružnici, tokom zajednice su stekli nekoliko skupocenih nekretnina, i to na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu. Vila na Dedinju, o čemu je Kurir već pisao, a koju je bivši fudbaler kupio pre šest godina od Dragana Stojkovića Piksija, vredna 2.500.000 evra, a u kojoj muzička zvezda živi sada s ćerkama, ostaće u njenom vlasništvu.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Damir Dervišagić

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku, u kojem su porodično živeli godinama, kao i nekretnina na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mestu gde živi njegova mama, koja takođe ostaje na njegovoj imovinskoj karti.

Takođe, obe ćerke su obezbeđene vrednim nekretninama. I Jelena i Duško su medijima jasno stavili do znanja da se na temu razvoda neće oglašavati u medijima, a juče nisu odgovarali na naše pozive.

03:14

HASAN DUDIĆ PROGOVORIO O SAMOUBISTVU! Pričalo se da je na ivici egzistencije, a sad otkrio šta je istina: ESTRADA U ŠOKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track