Pevačica Sanela Marković je svoje prve muzičke korake napravila u takmičenju „Neki novi klinci“ gde je pokazala raskošan talenat, a onda se desetak godina kasnije, pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ u sezoni 2019/2020.

Njen mentar je tada bio Darko Lazić koji je srčano branio svoju takmičarku kada ju je žiri napadao, te je često dolazilo do sukoba sa njima, a ona je u programu uglavnom pevala narodnu muziku. O njenim provokativnim izdanjima pisali su gotovo svi mediji.

Markovićeva se nakon takmičenja povukla iz javnosti, a onda je stala na „ludi kamen“. Udala se za izvesnog Stefana Ivanovića i rodila ćerku u decembru 2022. godine kojoj su ponosni roditelji dali ime Nika.

screenshot-30.jpg
Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube

Pevačica na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije iz privatnog života ali i sa nastupa gde peva, te se može zaključiti da se nije odrekla karijere, nego samo povukla sa javne scene.

Bonus video:

Kurir teleivizija "SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA!" Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije