Oko pesme "Runde" koju je za Jelenu Karleušu napisao pokojni Milan Laća Radulović, digla se velika prašina nakon što je njegov otac Aleksandar Radulović Futa zabranio da se pesma nađe na "Omegi" - jednom od njena dva poslednja albuma, kako je bilo planirano.

2132132132.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio i demo snimak ove balade koju je Jelena otpevala maestralno, da bi se pre nekoliko dana pojavila i verzija koju je otpevala Ana Nikolić, što je sve potpuno zbunilo, pa mnogi nisu znali da li je snimak autentičan ili je u pitanju AI.

Sada je na Instagramu sve nedoumice otkrila sama Jelena:

whatsapp-image-20240807-at-9.02.02-am.jpg
Printskrin/Instagram/karleusastar 
foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

- Pesma "Runde" koja iako uredno plaćena i kupljena, nije našla mesto na mojim novim albumima jer je autor u momentima rastrojstva pred smrt, pod dejstvom narkotika, objavio celu pesmu na Tviteru. Ono što čujete je samo demo verzija. Pesma je inače, pre nego što je ponuđena meni da je kupim, bila ponuđena i Ani Nikolić. Ali, u njenoj verziji pesma zvuči potpuno drugačije, kao neka brza čunga-lunga pesmica u jeftinom aranžmanu i sa lošim mumlajućim pevanjem - napisala je Karleuša, a onda se osvrnula i na Futu, supruga pokojne Marine Tucaković:

unnamed.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Čovek koji mi je na prevaru i bespravno obrisao stari Jutjub kanal, uz pomoć naravno koga drugog nego Svetlane Ražnatović (čekali su da se približi izlazak novih albuma), popio je nekoliko krivičnih tužbi i ja se nadam da će se to uskoro rešiti. Zamislite kakvo je stanje svesti tog mučenika kada je posvetio ovo malo života što mu je ostalo brisanju svega onoga što su njegova žena Marina Tucaković i sin Laća za života stvarali. Inače, da ponovim, pesma "Runde" je moja pesma, tekst sam uredno platila a nije stavljena na album jer je Laća pred smrt pesmu objavio na Tviteru. Ovo je samo demo koji je našao put van studija... - završila je JK.

Podsetimo, Futa je već počeo s prijavama i uklanjanjem s Jutjuba pesme "Runde", a koja je za kratko vreme postigla neverovatan broj pregleda.

jk-ana.jpg
Nemanja Nikolić, Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

Instagram/ananikolicofficial Ana Nikolić u provodu sa dečkom Raletom