Natalija i Sani Trik FX harali su estradnom scenom devedesetih i bili jedni od najuspešnijih dens grupa, a njihove pesme pevaju se i dan danas.

Grupa je u to vreme imala tri člana, te je pored Sanija i Natalije bila i pevačica Jelena Radulović Ena.

screenshot-5.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Ovaj trio je doživeo vrtoglavu slavu i ređali su se hitovi koje danas i mlađe generaije vole. Međutim, Ena je odjednom napustila grupu i započela solo karijeru.

screenshot-26.jpg
Printscreen/Youtube 
foto: Printscreen/Youtube

Spekulisalo se o mnogim razlozima zbog kojih je Jelena otišla iz grupe, ali jedan od glavnih, kako su mediji tada pisali, bilo je to što se Ena nabacivala Saniju. Natalija je navodno insistirala da pevačica napusti Trik FX što na kraju i jeste bio epilog.

Ena je nastavila svojim putem i nakon nekoliko godina solo karijere, zauvek je napustila estradu i posvetila se porodici.

sani-natalija-trik-fx.jpg
Damir Dervišagić, Sonja Spasić 
foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

Danas se pevanjem bavi ali van svetla reflektora i u srećnom je braku. Ena je kratko poručila da više nije deo javnog sveta.

"Hvala vam na interesovanju, ali ja sam se povukla iz javnog života. Možda jednog dana ako poludim i vratim se sceni", rekla je Ena jednom prilikom.

Bonus video:

Kurir televizija LEGENDARNA PESMA IZ 2000-tih JE BIOGRAFSKA! Natalija i Sani otkrili kako je nastao vanvremenski hit: Bili smo na granici razvoda