Aleksandra Prijović ruši sve rekorde svojom turnejom "Od istoka do zapada", a njeni fanovi na društvenim mrežama sad tvrde da je naša najveća zvezda mlađe generacije poslužila kao inspiracija i čuvenoj Adel i njenom timu za koncerte u Minhenu.

dsc03356.jpg
Aleksa Savulov 
foto: Aleksa Savulov

Za neupućene, Adel je 2. avgusta započela svoj desetovečernji koncertni boravak u Minhenu, gde će je slušati preko 750.000 ljudi, i to na stadionu koji su Nemci izgradili samo za potrebe njenih nastupa u ovom gradu.

Upravo je jedna fotografija metalnog slova A ispred pomenutog stadiona izazvala pravi haos na društvenim mrežama i Prijovićkini fanovi brže-bolje počeli su da pišu da je svetskoj megazvezdi i njenom timu nestalo inspiracije i da su ideju za ovu konstrukciju "ukrali" iz scenografije za spot "Klizav pod" s Prijinog prvog studijskog albuma "Testament".

unnamed.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Auu, Adel ladno pokrala Priju! Ovo metalno A ispred Adel stadiona u Minhenu isto kao ono A iz pustinje kad Prija peva "Klizav pod!" Prija postala uzor i svetskim zvezdama! Peticija da Adel i Aleksandra snime duet! Adel radi ono što je Prijovićka uradila pre sedam godina! - samo su neki od komentara na Iksu.

img-3630.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Podsetimo, u sklopu aktuelne turneje, Aleksandra će obići i nekoliko evropskih gradova, pa i Lankses arenu u Kelnu, koja može da primi skoro 20.000 ljudi. U ovoj areni svoje koncerte svojevremeno su imale najveće svetske zvezde, među kojima i Vitni Hjuston, Prins, Tina Tarner, Elton Džon, Šer, Maraja Keri, Britni Spirs, Rijana, Džastin Biber, Madona, Bijonse i mnogi drugi. Neposredno pre Aleksandre na ovom mestu će pevati i Džastin Timberlejk i Dženet Džekson.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Aleksandra Prijović, Elma Sinanović i Barbara Bobak na privatnom veselju