Nakon što je završila učešće na Olimpijskim igrama srpska atletičarka našla se u žiži interesovanja. Kako provodi vreme, da li će završiti karijeru, ali i gde je bivši muž Ivane Španović mnogi bi želeli da znaju.

screenshot-11.jpg
Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Nakon dve godine braka Ivana je donela odluku da se razvede od fitnes instruktora Marka Vulete što je sredinom decembra 2023. godine i javno potvrdila.

- Iako razumem javni interes, uvek sam se trudila da privatni život ostane takav, ali pošto se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, ovo smatramo zajedničkim neuspehom - izjavila je Ivana i dodala:

11111.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

- Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života.

O razlozima koji su doveli do kraha ljubavi nisu želeli da govore javno, međutim, nekolicina fanova smatra da je na Ivanu razvod mnogo više uticao.

Ona je, naime, bila prinuđena da nađe novog trenera, zatim je zbog povrede napustila takmičenje u Italiji, da bi na kraju i rezultat na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu iz istog razloga izostao.

ivanaimarko.jpg
Printscreen/Instagram/Marko_fitt 
foto: Printscreen/Instagram/Marko_fitt

S druge strane, bivši muž Ivane Španović živi i radi kao fitnes instruktor u Dubaiju. I dalje ima telo Apolona sa izvajanim mišićima.

Za vreme Olimpijskih igara Marko je letovao Dubrovniku, a povodom Ivaninog nastupa nije želeo javno da se oglašava.

2.jpg
Pritnscreen/Instagram 
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsećanja radi, Španovićeva je nakon takmičenja istakla da joj je zdravstveno stanje poljuljano, te da postoji mogućnost da blistavu karijeru završi ranije nego što je očekivala.

Emotivne reči Ivane Španović zabrinule su fanove koji joj neumorno šalju poruke podrške u želji da je u punom sjaju ponovo vide na terenu.

Kurir.rs/Gloria

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 359