"NISMO GA MI BIRALI..." Majka Maje Ognjenović progovorila o zetu Dači Ikodinoviću i njihovom odnosu: To je bio njen izbor...
Foto: Dado Đilas

"NISMO GA MI BIRALI..." Majka Maje Ognjenović progovorila o zetu Dači Ikodinoviću i njihovom odnosu: To je bio njen izbor...

Stars -

Maja Ognjenović, koja je bila kapiten odbojkaškog tima Srbije, na dan utakmice na Olimpijskim igrama napunila je 40 godina i odigrala poslednji meč u dresu reprezentacije.

Maja Ognjenović
foto: Dado Đilas

Majka Maje Ognjenović gostovala je jednom prilikom u "Majke Šampioni" u kojoj je ponosno govorila o sportskim uspesima ćerke, ali i njenom braku sa Danilom Ikodinovićem.

Majka Maje Ognjenović, Bosa, u razgovoru za domaće medije otkrila je da li je njena ćerka imala podjednaku podršku roditelja kada im je saopštila da je njen emotivni izabranik Danilo Ikodinović, uspešni bivši vaterpolista koji iza sebe već ima dva braka i dve ćerke, Anđelu i Hanu.

Istanbul, Danilo Ikodinović, Vaskrs, Uskrs, ćerka Hana, Maje Ognjenović
foto: Instagram

- Kad je Maja rešila svoj emotivni status sa Danilom Ikodinovićem, tu mi nismo imali šta da kažemo. To je njen izbor - rekla je Bosa Ognjenović i dodala da joj je Dača oduvek bio omiljeni vaterpolista.

- Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Izdvajala sam uvek Ćirića i Danila, i eto on je dopao da mi bude zet. I ne žalim se, Maji je lepo. Danilo je razume - zaključila je majka Maje Ognjenović koja sa zetom ima korektan odnos.

Ljubav, Poljubac, Olimpijske Igre, Maja Ognjenović, Dača Ikodinović
foto: Dado Đilas

Ljubav traje 12 godina

Ljubavna priča Maje Ognjenović i Danila Dače Ikodinovića traje već 12 godina. Iako su stalno u centru pažnje, uspeli su da sakriju detalje svog upoznavanja i venčanja koje se dogodilo 31. decembra 2016. godine.

Oboje su sportisti, što im je pomoglo u međusobnom razumevanju i zahvaljujući tome njihova veza je od početka bila stabilna. Maja je u jednom intervjuu priznala da je Danilo najbolje razume, jer je i sam bio sportista.

- U životu sportiste postoji mnogo uspona i padova, s jednim klubom osvajate medalje, s drugim to ide teško, tu su raskidi ugovora, promene sredine. Danilo mi je najviše pomogao da sve promene prebrodim kako treba."

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:44

STARS EP 361

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja