Darko Lazić kroz dva meseca ostvariće se po treći put u ulozi oca. Njegova supruga Katarina, iz opravdanih zdravstvenih razloga, nije sa njim na crnogorskoj turneji, a pevač je, zbog prinove, veoma uzbuđen.

- Ako Bog da, biće za dva meseca, Kaće je već u sedmom mesecu. Ovog puta sam sam na turneji, kao što sam rekao, Kaća je u sedmom mesecu i već teško podnosi put, a mi uglavnom putujemo kolima, tako da nema potrebe, bolje joj je kod kuće - rekao je Lazić.

Kurir televizija DARKO LAZIĆ SABRAO UTISKE NAKON ŠTO JE NAPRAVIO ŠOU NA PARKINGU: Samo mi je došlo, pa sam izašao kroz šiber automobila

Kaća odmara, dok njen dragi radi punom parom. Darko Lazić i Elma Sinanović nedavno su imali zakazan nastup u Tuzli, u blizini Panonskih jezera, ali u jeku atmosfere i pripreme za vrhunac koncerta, dojavljeno je da svi moraju da se evakuišu zbog bombe. Iz tog razloga Darko je publiku zabavljao na parkingu.

- To je bila dojava bombe, pa je cela publika morala da se evakuiše iz tog prostora gde smo bili. I meni je palo na pamet, u sekundi, jer smo Elma i ja bili u kolima, a cela publika je bila oko nas, da izađem kroz šiber i da se obratim ljudima. Tada sam dobio toliko veliki aplauz da nisam mogao da ne zapevam, naravno i Elma je izašla, na kraju je sve ispalo jako dobro. Posle smo naravno nastavili, ali smo sat i po vremena sa publikom pevali na parkingu.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

instagram/darkolazicofficial Darko Lazić napravio haos u Budvi