Domovi poznatih ličnosti uvek bude veliko interesovanje. Kako izgleda prostor u kome obitavaju oni koje svi prate, koji je to kutak u koji se oni rado skriju. Nikolina Pišek odnedavno sa fanovima deli trenutke uređenja doma u zagrebačkim Šestinama.

20240714-13-20-20nikolina-pisek--nikolina-pisek--instagram-photos-and-videos.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Kako piše "Jutarnji.hr", u pitanju je luksuzna vila od 1,7 miliona evra, koju je Nikolina kupila još s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Sada poznata voditeljka na društvenim mrežama pokazuje kako uređuje svoje porodično gnezdo.

Sve je u vezi sa uređenem Nikolina sama osmislila, a jedan detalj je posebno primetan. U pitanju je veliki kristalni luster u prostoru koji spaja kuhinju, trpezariju i dnevni boravak.

Luster je težak gotovo 300 kilograma. Prostor u kome majstori na snimku postavljaju luster veoma je osvetljen zahvaljujući dugim prozorima koji čine da cela vila "diše". Beli zidovi i bela kuhinja unose pročišćenost, a dok Nina s nestrpljenjem čeka postavljanje lustera, vidi se da prostorija ima izlaz na široku terasu sa bazenom.

Pored modernog stila kojom odiše cela vila, tu je ipak i osećaj za neprolaznu klasiku, kakav je jedan antikvarni komad nameštaja koji se vidi na snimku.

I dok bi svi pomislili da Nikolina sve čeka "na gotovo" i da nikada nije zasukala rukave, tu je snimak na kojem voditeljka sama sklapa bele, višenamenske police i doprinosi važnim radovima.

Kurir.rs/Jutarnji.hr

Bonus video:

instagram/nikolina_pisek Nikolina Pišek u donjem vešu