Aleksandra Prijović je u braku sa Filipom Živojinovićem dobila sina, koji je ove godine napunio pet godina.

prija.jpg
Vladimir Šporčić 
foto: Vladimir Šporčić

Mališan se ne odvaja od svojih roditelja, ali je sada napravio izuzetak, pa vreme provodi sa stricem, Viktorom Živojinovićem.

Viktor je na svom Instagram profilu podelio fotografiju i pokazao kako uživaju na jahti.

20240809-10-32-43ovaj-muskarac-cuva-prijinog-i-filipovog-sina-mali-aleksandar-uziva-na-jahti-a-.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

Živojinović je grlio svog nećaka, koji nije skidao osmeh sa lica, što je jasan pokazatelj da uživa zajedno sa svojim stricem.

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom progovorila o ljubavi sa suprugom i prisetila se njihovih početaka.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – govorila je Aleksandra i dodala:

241018620-150008453885241-55607809256703371-n.jpg
Printscreen/Instagram 
foto: Printscreen/Instagram

Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni...

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

Kurir TV STARS EP 359