Seka Aleksićnedavno je prozvala kolege koje pevaju na USB, a sada je reper Mihajlo Veruović Vojaž prokomentarisao ovu njenu izjavu.

Vojaž je sinoć nastupio u Crnoj Gori gde je pred našim kamerama istakao da je prebukiran.

- Ja sam ovo leto imao bukirano oko 56 nastupa. Stvarno mnogo. Evo sad je početak avgusta već. Iskreno imao sam samo jedan flop. To je bilo u Kotoru. U Kotoru je bilo jedino onako slabije, sve ostalo je bilo prekrcato. Bio sam u Zrenjaninu, tu je ostalo 700 ljudi ispred kluba i stvarno ne mogu da se žalim na sezonu. Radimo kao mašine - rekao je Vojaž za medije, a potom se osvrnuo na izjavu Seke Aleksić.

dragi-bravo-05072024-0178.jpg
ATA images 
foto: ATA images

- Pa mi pevamo na USB. Pa dobro, šta... Nije moja muzika takva da se izvodi sa bendom. Ne mogu ja da pustim pesmu "Gad" i da pevam sa bubnjem i gitarom, tako da postoje neke tehničke stvari, zašto mi ne nastupamo s bendom. Muzika koju mi radimo je takva i ono što se meni ne sviđa je taj neki pokušaj omalovažanja nove generacije, kao nastupamo na USB. Da, nastupamo na USB, ali su naše žurke trenutno stvarno najpopularnije - rekao nam je reper.

Podsetimo, nakon što su se gazde pojedinih klubova žalile da su pevači podigli cene, Seka im se javno obratila.

3936280-20240727starsspecijals01ep01.00405224.still006-edit.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

- I da se razumemo. Vlasnici klubova su sami sebi uskočili u stomak. Plaćali ste sve te ljude godinama, na koje sada kukate. Plaćali ste razne likove koji puste na USB od svih nas pesme i pevaju preko toga. Mora da se zna razlika i ona mora da postoji - napisala je ona tada.

Blic

Bonus video:

Instagram/seka_aleksic Seka Aleksić vežba