Iako su oboje javne ličnosti, Nikolija Jovanović i Relja Popovićuspeli su ono nemoguće - da sakriju svoj život od očiju javnosti.

Nikolija i Relja uživaju u porodičnom životu sa njihovim ćerkicama Reom i Hanom, a sada je pevačica objavila njihove privatne trenutke sa odmora.

Kako možemo videti na Nikolijinom Instagram profilu, ona je skakala sa broda dok je Relja snimao i smejao joj se, uživali su u krstarenju, ali i romantičnim momentima.

nikolija-i-relja.jpg
Printscreen 
foto: Printscreen

Na jednoj od fotografija, Relja je zagrlio svoju suprugu koja ga je zaljubljeno gledala, a ovaj prizor naišao je na brojne komentare fanova.

Inače, Nikolija Jovanović i Relja Popović ove godine obeležavaju deceniju ljubavi i zajedničkog života.

Iako važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, Nikolija i Relja o matičaru i burmama nikada nisu razmišljali.Činjenica da vezu nisu ozakonili ne predstavlja im ni najmanji problem.

Ipak, za mnoge je ta odluka u najmanju ruku čudna, pogotovo ako se ima u vidu da su roditelji dvoje dece.

- Postoji više razloga zbog kojih se nismo venčali. Mada, što bi rekla jedna moja prijateljica: Imaš dvoje dece i možeš ti to da zoveš kako želiš, ali to ti je brak – rekla je Nikolija, gostujući u emisiji "Ekskluziv Night" na TV Prva.

Bonus video:

kurir televizija BLIŽI LI SE KRAJ SUĐENJA KECMANOVIĆU? Advokat Milan Popović o mogućim posledicama produžavanja pritvora ocu dečaka ubice