Emina Jahović rešila je da ove godine promeni svoj život iz korena, a jedna od prvih odluka koje je donela na tom putu je preseljenje iz Turske u Srbiju!

emina.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici, pop zvezda je odlučila daveći deo svog vremena odsad provodi u svojoj novoj luksuznoj vili u Novom Pazaru, u koju će se preseliti iz Istanbula, a koja je skoro u potpunosti završena.

Emina je dugo razmatrala ovu odluku, a da je ovo najbolje rešenje za nju, presudila je njena muzička karijera, koja će joj u predstojećem periodu biti prioritet.

img-3906.jpg
Printscreen Paparaco Lov 
foto: Printscreen Paparaco Lov

- Nova Eminina vila u Novom Pazaru, koju je ona sagradila za svoje sinove i sebe, a posle razvoda od Mustafe Sandala, jedna je od najlepših nekretnina u tom delu Srbije. Gotovo je identična onima koje gledamo u turskim serijama. Vredi nekoliko miliona i ona ju je gradila u potpunosti po svom ukusu. Angažovala je najbolje srpske i turske arhitekte kako bi sve izgledalo onako kako je zamislila. Iako je više puta rekla da sebe više ne vidi kako živi u Beogradu ili Pazaru, već tamo gde su njena deca, tokom rada na novom albumu i uređenju vile shvatila je da je za nju najbolje da joj baza bude baš tu, u njenom rodnom gradu. Njoj je cilj da se s novim pesmama vrati na estradni vrh, pa će joj biti lakše da putuje odatle nego iz Istanbula. Ona je ovde u Srbiji pronašla i odličnog ortopeda, koji će joj pomoći oko rehabilitacije, s obzirom na to da je u poslednje vreme imala velikih problema s povredama tetive i meniskusa - priča naš sagovornik, pa dodaje:

- Sad sledi unutrašnje uređenje doma, Emina će birati najbolji mogući nameštaj koji može da se nađe na tržištu. U ovoj kući imaće sve što joj treba, ali naravno da to ne znači da se više neće vraćati u Tursku. Živeće na dve adrese, možda je tako najbolje da se kaže. U Turskoj je takođe njen dom, deca su joj tamo, a gotovo je sigurno da će i Javuz i Jaman dolaziti u Srbiju, koju obožavaju - završava izvor.

unnamed.jpg
Printscreen Paparaco Lov 
foto: Printscreen Paparaco Lov

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali nam se ona nije javljala na pozive.

Podsetimo, pored nove luksuzne vile, Jahovićkina porodična kuća već duže vreme izdata je turskom konzulatu u istom gradu. Od toga, kako se priča, Emina i njena porodica mesečno prihoduju čak 2.000 evra.

- Istina je, iznajmili smo kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu, jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je. U Novom Pazaru mi bude lepo... Grad je prelep, mnogo ga volim. Gde budu moja deca, tu ću biti i ja - rekla je pevačica jednom prilikom za medije.

emina.jpg
Shutterstock, Ana Paunković, Nemanja Nikolić 
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Shutterstock

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija SIN EMINE JAHOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Imam planove za karijeru, dopada mi se posao di-džeja, ali SAM FOKURISAN SAMO NA JEDNO