Pevačica Marija Mikić porodila se pre godinu dana i na svet je donela dečaka kojem su dali ime Milija, dok je u julu pre dve godine dobila i ćerku Đurđu.

Ona se baškari se porodicom na odmoru odakle se oglasila na Instagramu fotografijama. Marija je sa svojim pratiocima podelila nekoliko slika sa bazena gde je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu koji je istakao njenu vitku figuru.

Mikićka je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda, budući da je dovela liniju do savršenstva i da je za veoma kratko vreme uspela da skine višak kilograma koje je dobila u trudnoćama."Smršala sam sigurno sedam-saom kilograma u trudnoći. Moja mama se sa mnom ugojila 35 kila, mislila sam da ću i ja tako, pa ću lako da ulazim na vrata pošto su nam dvokrilna (smeh). Ali nema toga da tražim nešto u toku noći jer mi se sve gadi", pričala je ona tokom trudnoće.

- Mene prate mučnine od prvog dana. Na primer, jabuke nisam jela u životu, a sad uživam u njima. Od tolikih mučnina smršala sam osam kila otkako sam ostala trudna. Imam lufta da se ugojim još tri kilograma da budem kakva sam bila kada sam ostala trudna. Ceo život bucka, a sad ovako - napisala je ona dok je bila u drugom stanju.

kurir.rs/blic