Prve dve epizode emisije "Stars specijal", koja se svake subote emituje na Kurir televiziji od 16.10 časova, izazvale su veliku pažnju i podigle ogromnu prašinu. Naši voditelji su i ove subote nastavili da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora.

heml1006fin-bolja.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Voditeljskom triju Goranu Jovanoviću, Oliviji Jontić i Milici Stanimirović ovog puta stiglo je pojačanje u vidu koleginice Vanje Camović, urednice emisije "Stars specijal" i dobro poznatog lica Kurir televizije.

Nakon što su domaćini napravili rekapitulaciju prethodne emisije, oni su otišli korak dalje u komentarisanju aktuelnih događaja i ličnosti domaće i svetske scene.

whatsapp-image-20230407-at-9.29.00-pm-2.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Milica Opasnica i Goran otvoreno su rekli da ne veruju u to da Jelena Rozga ništa nije korigovala na sebi, kako tvrdi godinama.

- Ne verujem joj. Samo je zube uradila i samo je odrala pete. Siguran sam da je ona radila nešto, da li neki hijaluron, da li neke botokse, to se vidi. Njena koža drugačije sija, ti ljudi malo počinju da liče na voštane figure. Verujem da nije ništa radila što se tiče plastične hirurgije, ali ako definišemo intervencije kao botoks, hijaluron i ostalo, onda je imala intervencije - ubeđen je Goran.

heml0929.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Vanja je istakla da je velika protivnica plastične hirurgije.

- To je nešto protiv čega sam sto posto. Smatram da devojke koje su u ranim dvadesetim godinama nemaju potrebe za tim. Kako će izgledati ako su sad ovo počele da rade? Šta će biti kad budu imali 30, 40, 50? - upitala se ona.

heml0985.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Milica se sa ovim nije složila, pa je priznala šta je sve dosad uradila na sebi od estetskih intervencija:

- Vanja, pored tebe sedi osoba koja je relativno rano, u 21. godini krenula da radi neke stvari. Operisala sam nos, radila sam botoks nekoliko puta, ali više to ne radim. I imam hijaluron u usnama, i malo brada... To sam uradila jer sam bila nesigurna, nije mi se dopadalo kako izgledam - priznala je Opasnica.

heml1009.jpg
Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić

Jovanović je priznao da mu se ne sviđa njeno izdanje.

- Problem s tim je što ne znate da stanete. Ne poznajem nikog ko je na kraju postao bolji nego kad je počeo. Svi na kraju od lepog naprave nelepog i budeš nešto što je karikatura samog sebe. Budeš li nastavila s time, kad dođeš u moje godine, ličićeš na sopstvenu babu - šokirao je Goran, a ni Milica mu nije ostala dužna, pa ga je nazvala psihopatom:

- Ćuti! Lako je njemu da priča kad je psihopata! Kad vidiš psihopatu, vidiš da ima zategnuto lice i naočare. Sve serijske ubice koje sam videla imaju zategnuto lice - rekla je ona.

agal2662.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Goran nije poštedeo ni Editu Aradinović, koja je promenila lični opis.

- Meni je Edita kao Trg Republike. Svakih šest meseci rekonstruiše to lice. Šta sve nije promenila na sebi? Tebi je ovo izdanje osobe bez nosa bolje od onog prethodnog? Nos je karakter, on nosi lice. Što Ceca nije promenila nos za tolike godine? Ona više nema nos - poentirao je Goran.

whatsapp-image-20230921-at-10.56.34-pm-1.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Naredna tema bilo je pitanje da li je nacionalizmu i politici mesto u muzici i kako su se u tom kontekstu poneli pojedini umetnici.

- Ne trebamo biti Severina. Ti njeni postupci su kontroverzni, šizofreni na neki način. Ona nema problem sa Srbima otprilike samo kad bira s kim će da legne u krevet. Tad joj to nimalo ne smeta. Uglavnom su joj partneri sa ove strane granice bili, ali zato za sve ostalo i te kako ume da izabere stranu i da napravi problem od svega toga i da sve politizuje. Mučena Jadranka je platila danak gluposti. Ona nije razmišljala ni šta radi ni šta peva. Možda je i cirnula, neko je zakitio sa 50 evra - rekao je Jovanović.

asdasdas.jpg
Shutterstock, Nemanja Nikolić 
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

- Željko Bebek mora da snosi konsekvence, jer je pevao na proslavi "Oluje", na ovaj ili onaj način - rekla je Jontićeva, a s njom se složila i Milica. Kao primer prave zvezde uzeta je Lepa Brena, koja je oduvek bila pevačica koju vole širom regiona.

zeljko-bebek01-dragana-udovicic.jpg
Dragana Udovičić 
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir TV STARS SPECIJAL EP01