Dado Topić boravi u Beogradu zbog poslovnih obaveza. Sreli smo ga pre dva dana sasvim slučajno i to u momentu kad je bio dobro ogladneo, pa je svratio do jedne pekare kako bi nešto prezalogajio na brzinu.

Naš paparaco uslikao je ovu zanimljivu situaciju i to dok je muzičar strpljivo čekao u redu kao sav normalan svet kako bi naručio burek, koji obožava.

unnamed.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Dado je na sebi imao i pravi letnji stajling - košulju zanimljivog šarenog printa, što je sve začudilo s obzirom da je poznato da je on gotovo uvek u crnom od glave do pete.

Svi prisutni su bili oduševljeni njegovom skromnošću i kulturom, što je redak slučaj kad su u pitanju javne ličnosti. Nakon što je pojeo svoj obrok, Dado je uredno bacio otpatke u kantu za đubre, a onda se uputio dalje u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, Dado je nedavno govorio o tome kako je ideja tadašnjeg menadžera "Bijelog dugmeta" bila da i on bude vokal u toj grupi.

goran-bregovic-dado-topic.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

- Brega i Raka Marić su me zvali, ali odbio sam ih. Nisam mogao da napustim grupu "Tajm", jer to je bila moja kuća. Rekao sam im da je najbolje rešenje da zovu Bebeka nazad u bend - otkrio je Topić gostujući u podkastu "Balkast".

Ideja je bila da se nakon odlaska Alena Islamovića napravi grupa "Bijelo dugme All star". Pevač i bas gitaru bi svirao Adolf Dado Topić, klavijature Oliver Mandić, bubnjeve Dragan Đidi Jankelić, a gitaru Goran Bregović.

- Istina. Znali smo dobro ko su najbolji. Brega je majstor i zna da spoji sve te naizgled nespojive svetove. Bilo bi to uspešno. Veliko je pitanje koliko bismo opstali zajedno - rekao je muzičar.

img-3962.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Dado Topić na sahrani Slađane Milošević