Srpski biznismen i milioner Branko Babićnaprasno su nedavno izbrisali sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, a srpski milioner već se slikao sa novom devojkom Milicom Šćekić.

Naime, Branko i Milica uživali su zajedno na moru, a osmeh nisu skidali sa lica. Ono što su svi primetili jeste da se Milica baš skockala dok je vreme provodila sa Brankom, imala je ogrlicu, minđuše i naočare za sunce.

Branko je ovu sliku objavio na svom Instagramu, a u pozadini je išla pesma: "Crnogorko, željo moja".

babic.jpg
Printscreen 
foto: printscreen

Podsetimo, kako tvrdi izvor za "Blic", Branko je pre mesec dana upoznao devojku u Porto Montenegru, a zatim ju je odveo na luksuzno putovanje. Osim toga pojavile su se i informacije da je Milica bila udata, da se bavila manekenstvom i da je radila u Ministarstvu.

Podsetimo, Branko Babić i Tačkasta Mara, na društvenim mrežama pucali su od ljubavi, međutim, romansa se iznenada prekinula.

- Ja ću da objasnim. Sreli smo se u vezi posla. Posle druge flaše počela je da se smeje, tako da su je gledali svi u restoranu. Dok se smejala tapšala je rukama kao foka. U četiri ujutru smo završili u kafani Užice, gde je poručila škembiće. Pola je pojela a pola prosula po beloj prelepoj haljini. Na to sam pao - napisao je Branko u komentaru na svom Instagram profilu.