Milica Pavlović danas puni 33 godine, a prvo rođendansko iznenđenje je dozivela na nastupu u Makedoniji, gde joj je nekoliko hiljada fanova zajedno sa članovima njenog benda otpevalo rođendansku pesmicu.

Odmah po završetku koncerta Milica se zaputila za Beograd, gde je očekuju finalne pripreme za rođendansku proslavu. Pavlovićeva je poznata kao neko ko ima brojne obaveze, pa svoj rođendan koristi da bi okupila svoje najbliže prijatelje na jednom mestu.

viber-image-20240811-104311897.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Odmah, čim je stigla u Beograd, zaputila se na set gde će verovatno uraditi rođendanske fotke, ali mi smo je uhvatili ni manje, ni više nego na benziskoj pumpi kako sama sipa gorivo - i jedva smo je prepoznali.

viber-image-20240811-104312283.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Iako je na glavi imala kacket - posebnu pažnju nam je privukla njena frizura, odnosno kratka kosa koja se nazire ispod kacketa. Da li se ošišala ili je reč o perici, ne mozemo da procenimo jer njena frizura ispod kacketa deluje veoma realno.

viber-image-20240811-104311653.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Buduci da je proslava rođendana večeras, saznaćemo šta je prava istina i zasto se odlučila na ovako drastičnu promenu baš na rođendan.

Kurir televizija Milica Pavlović sama sipa gorivo na pumpi

Bonus video:

Goran Kovacic Milica Pavlovic na kolenima u Zagrebu