Miodrag Dragičević prethodnog vikenda uživao je na koncertu Dragane Mirković u Velikoj Plani.

Glumac je na Hipodrom došao u društvu svog prijatelja, jednog od najpoznatijih svetskih bodigardova Gorana Dželatovića Ajkule, a naš paparaco ih je uslikao kad su stigli do same bine kako bi uživali u pesmama folk zvezde.

img-4036.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Želeli su da budu neprimećeni, ali im to nije pošlo za rukom, pa su im tako mnogi posetioci prilazili kako bi se pozdravili i fotografisali s njima za uspomenu.

Miša se potrudio da izgleda baš lepo za koncert. Obukao je pantalone i košulju dugih rukava, dok se Ajkula i ovaj put odlučio za "luj viton" autfit od glave do pete, a u kome je dominirala njegova žuta torba, čija je cena vrtoglavih 9.000 evra.

img-4202.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Oni su ostali u Plani do ranih jutarnjih časova, a onda su se besnom mašinom uputili za Beograd, gde su ih čekale druge obaveze.

Podsetimo, Miša i Ajkula gostovali su zajedno i u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji, a telohranitelj je tad ispričao i da je bio zadužen za bezbednost britanskog princa Harija, ali i Madone i Naomi Kembel.

unnamed.jpg
Kurir 
foto: Kurir

- Bio sam lično obezbeđenje princa Harija. S princom je bilo dosta lakše, jer je postojala ta kraljevska policija oko nas, tako da su oni mene čuvali. On nije hteo na tim nekim festivalima da ide s njima. Zbog mog izgleda tražio je isključivo mene. I Madona i Naomi Kembel imaju neke svoje priče, ali su jako dobre žene i odlične za saradnju ako im se prilagodiš - ispričao je Dželatović, dok je Miša priznao da mu ne smeta što ga mnogi i danas nazivaju bratom Tamare Dragičević iako i sam ima zavidnu karijeru.

- Nikad mi nije smetalo što me mnogi znaju kao brata Tamare Dragičević. Stvarno nije, a i zašto bi? - iskren je bio glumac.

stars-dodatak-13-08-2024.jpg
Kurir 
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Aco Pejović i Goran Dželatović Ajkula