Pevačica Katarina Živkovićnedavno se porodila i na svet donela svoje prvo dete, a oca svog sina vešto krije od očiju javnosti.

Katarina Živković rekla je da ne želi da eskponira svog partnera, što u prošlosti nije bio slučaj.

- Imala je jednu vezu koja se meni nikako nije dopala i kada su oni raskinuli, bilo mi je žao jer ona je plakala, a ja sam umrla od smeha - rekla je Kaćina mama sa osmehom i dodala:

20240728-10-37-08trudna-katarina-zivkovic-sa-stomakom-do-zuba-u-nocnom-provodu-pogledajte-ko-joj.jpg
Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Ona kaže: "Mama, pa kako možeš?", kažem: "Sine, otarasila si se budale, fuj, niste ni bili par". U jednom momentu i ona počinje da se smeje i onda, to je bilo bukvalno jedan, dva po ponoći. I nas dve smo se smejale, a ja sam joj rekla: "Ajde, sine, ti kad skuvaš kafu mami, onako fino...", ona otišla, skuvala kafu i promenili smo temu. Mislim da sam u tom momentu ja bila njen oslonac da stvarno spusti sebe.

Za jednu Katarininu vezu javnost je znala a mama je u emisiji "Metar moga sela" to i prokomentarisala:

- Pa dobro, vrlo hrabro je prošla. Neke stvari mi nije pričala, ispričala mi je, na primer, kad odem u Beograd, ja kažem, dobro, ona je dobra duša, hoće i mene da štedi - rekla je iskreno Katarinina mama Verica.

amigi-show-19032024-0048.jpg
ATA images 
foto: ata images

Podsetimo, Katarina je jednom prilikom progovorila o svom partneru.

- Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za koga slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam - rekla je za medije pevačica.

Blic

Bonus video:

Kurir TV Katarina Grujić