FOLK PEVAČ IMA RASKOŠNO IMANJE USRED ŠUME: Rodnu kuću pretvorio u GLAMUROZNU VILU, ogradio kamenom ogradom, u dvorištu FUNURA
Foto: Vladimir Šporčić

METAR MRČAJEVACA, AMERIKA CELA!

FOLK PEVAČ IMA RASKOŠNO IMANJE USRED ŠUME: Rodnu kuću pretvorio u GLAMUROZNU VILU, ogradio kamenom ogradom, u dvorištu FUNURA

Stars -

Pevača Miroslava Ilića mnogi zovu Slavuj iz Mrčajevaca, a pored dobrog glasa, Ilić je mnogima i sinonim za njegovo rodno mesto koje je kroz svoju muzičku karijeru proslavio.

Pevač nikad nije skrivao odakle je potekao i koliko voli svoju rodnu kuću koju je i renovirao.

Staru kuću je renovirao i podigao još jedan sprat, ali je i drugu fino uredio. U dvorištu je napravljen cvetni vrt, a izgrađen je i veliki roštilj. Međutim, pevač je mislio i na svoje unuke, kojima je obezbedio i bazen.

Miroslav Ilić
foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Svojevremeno je napravio drvenu verandu ispred ulaznih vrata, zatim furunu za pečenje prasića i jagnjića, a ogradu je uredio u kamenu, tako da retko ko može da zaviriti u njegovu privatnost.

Pored raskošne vile Miroslav u dvorištu ima još dve kuće, manju šupu i pomoćno odeljenje, koje služi kao letnja kuhinja.

Dom Miroslava Ilića iako uređen poput najlepših prestoničkih vila, nema tržišnu vrednost koju zaslužuje, najviše zbog lokacije, ipak pevač je pored porodice smatra najvrednijim što ima.

Miroslav Ilić
foto: Vladimir Šporčić

- Takvog čoveka nigde nema. Toliko je moćan, a skroman. Video je ceo svet, a najviše voli ovde da dođe. Doduše, otkako mu je otac Života preminuo, slabije svraća, ali viđamo ga svaki put kad je tu. On je jedan gospodin, domaćin i ljudina. Slava ga nije promenila, prema svima je isti. Voli da pomaže ljudima i njegova humanost nema merila - dodala je gospođa koja živi u kući pored.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja